Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Κανένα μήνυμα Zelensky σε Putin μέσω... Ινδίας

Ρωσία: Κανένα μήνυμα Zelensky σε Putin μέσω... Ινδίας
«Δεν υπήρξαν μηνύματα που να παραδόθηκαν» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου για την παρουσία του συμβούλου του Ινδού πρωθυπουργού στη Μόσχα
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού της Ινδίας, Ajit Kumar Doval, δεν μετέφερε στον Ρώσο πρόεδρο κανένα μήνυμα από τον Zelensky, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Vladimir Putin, Dmitry Peskov.
«Δεν υπήρξαν μηνύματα που να παραδόθηκαν», είπε ο Peskov στους δημοσιογράφους απαντώντας σε ερώτηση εάν ο Doval μετέφερε κάποιο μήνυμα στον Putin μετά την επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού Narendra Modi στην Ουκρανία τον Αύγουστο.
Ο Peskov είπε επίσης ότι ο Doval περιέγραψε στον Ρώσο πρόεδρο τις προσεγγίσεις της χώρας του σχετικά με τη διευθέτηση της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία.
«Περιέγραψε το κύριο περιεχόμενο των επαφών του Modi στο Κίεβο και τα βασικά στοιχεία της προσέγγισης για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία», είπε ο Peskov.
«Ωστόσο, δεν μιλάμε εδώ για ένα ξεκάθαρο ειρηνευτικό σχέδιο», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.
Ο Modi επισκέφθηκε το Κίεβο στις 23 Αυγούστου.
Ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού στην Ουκρανία από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών το 1992.
Σε συνάντηση με τον Zelensky, τόνισε ότι η Μόσχα και το Κίεβο πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρουν λύση για την κρίση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης