Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πεζικό και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επιτέθηκαν σε άλλο τμήμα των ρωσικών συνόρων

Πεζικό και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επιτέθηκαν σε άλλο τμήμα των ρωσικών συνόρων
Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν τρεις απόπειρες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να κάνουν άλλη μια σημαντική ανακάλυψη κοντά στο Kursk
Πεζικό και τεθωρακισμένα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) επιτέθηκαν σε άλλο τμήμα των ρωσικών συνόρων στην περιοχή Kursk, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν προς την κατεύθυνση των οικισμών Novy Put, Medvezhye και Veseloye.
Οι ουκρανικές μονάδες επιχείρησαν να διαπεράσουν τα σύνορα τρεις φορές: και τις τρεις φορές οι επιθέσεις αποκρούστηκαν και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 50 στρατιώτες.
«[Καταστράφηκαν] πέντε άρματα μάχης, δύο οχήματα μάχης πεζικού, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, 9 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, δύο οχήματα και δύο οχήματα φραγμού μηχανικής (AFU)», ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας.
Μια μέρα νωρίτερα , αναφέρθηκε ότι η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί στο ίδιο τμήμα των συνόρων και υπέστη επίσης απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης