Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Φωνή της Λογικής της Λατινοπούλου ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ επί Σαμαρά

Στη Φωνή της Λογικής της Λατινοπούλου ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ επί Σαμαρά
Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας που θεωρούνταν πρόσωπο που του στενού επιτελείου του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού, είχε παραιτηθεί πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία
Στη «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου πήρε ... μεταγραφή ο οργανωτικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνος Κόλλιας, προκαλώντας έντονες συζητήσεις και μουρμούρες στο κυβερνών κόμμα.
Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας που θεωρούνταν πρόσωπο που του στενού επιτελείου του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού, είχε παραιτηθεί πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας για άλλη μία φορά τη σύγκρουση που υπάρχει μεταξύ Σαμαρικών, Καραμανλικών από τη μία, και μετριοπαθών Μητσοτακικών από την άλλη.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση για την ιδεολογική ταυότητα της ΝΔ δεν έχει «κοπάσει», παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κλείσει.
Διόλου τυχαία, η τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη, o οποίος μιλώντας στα Παραπολιτικά (12/9), επεσήμανε για τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας, ότι «δε θα υφίστατο η κα. Λατινοπούλου, ούτε ο κ. Βελόπουλος, εάν ήταν στο σωστό ιδεολογικό δρόμο η Νέα Δημοκρατία».
Κορύφωση της σύγκρουσης στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας θα αποτελέσει η συζήτηση για την επιλογή του νέου προσώπου που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας, με την σαμαρική, δεξιά πτέρυγα του κόμματος να ζητάει πρόσωπο από την «ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης