Τελευταία Νέα
Διεθνή

Webb (πρώην Πεντάγωνο): Βάλαμε ... αυτογκόλ - H Ρωσία έχει καταστρέψει ήδη τα όπλα που θα χρησιμοποιούσε το ΝΑΤΟ εναντίον της

Webb (πρώην Πεντάγωνο): Βάλαμε ... αυτογκόλ - H Ρωσία έχει καταστρέψει ήδη τα όπλα που θα χρησιμοποιούσε το ΝΑΤΟ εναντίον της
«Και τι κάναμε; Δώσαμε στην Ουκρανία τα καλύτερα όπλα μας και αφήσαμε τους Ρώσους να καταστρέψουν αυτόν τον εξοπλισμό κομμάτι-κομμάτι», επεσήμανε αφοπλιστικά ο Webb
Η Ρωσία έχει καταστρέψει ήδη τα όπλα που χρειάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπίσουν τη Μόσχα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Jim Webb σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube The Duran.
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ έστειλαν μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού και όπλων στην Ουκρανία, έχοντας χάσει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου τόνισε επίσης ότι αυτοί οι τύποι όπλων αναπτύχθηκαν για πιθανή στρατιωτική δράση κατά της Ρωσίας.
«Και τι κάναμε; Δώσαμε στην Ουκρανία τα καλύτερα όπλα μας <…> και αφήσαμε τους Ρώσους να καταστρέψουν αυτόν τον εξοπλισμό κομμάτι-κομμάτι», επεσήμανε αφοπλιστικά ο Webb.
Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου διευκρίνισε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία όχι μόνο απέκτησε πρόσβαση στην αμερικανική τεχνολογία, αλλά μπόρεσε επίσης να μελετήσει τις τακτικές αντιπαράθεσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία που ανέπτυξε η αμερικανική πλευρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης