Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα από τον Πάπα Φραγκίσκο για Trump - Kamala Harris: Ψηφίστε... το μικρότερο κακό στις εκλογές

Μήνυμα από τον Πάπα Φραγκίσκο για Trump - Kamala Harris: Ψηφίστε... το μικρότερο κακό στις εκλογές
Ο Πάπας ολοκλήρωσε στη Σιγκαπούρη μια κοπιαστική 12ήμερη περιοδεία
Σχετικά Άρθρα
Να επιλέξουν «το μικρότερο κακό» στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024, κάλεσε τους Αμερικανούς ο Πάπας Φραγκίσκος, καθώς επέκρινε τόσο τον Donald Trump για το σχέδιό του να απελάσει εκατομμύρια μετανάστες, όσο και την Kamala Harris για τη στήριξή της στην άμβλωση.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο επιστρέφει από τη Σιγκαπούρη στη Ρώμη, ο Πάπας είπε ότι το να μην καλωσορίζεις τους μετανάστες είναι «σοβαρή» αμαρτία, ενώ παραλλήλισε την άμβλωση με «δολοφονία».
Ο ποντίφικας σύστησε οι Καθολικοί στις ΗΠΑ «να επιλέξουν το μικρότερο κακό» όταν ψηφίσουν τον Νοέμβριο, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Ο Πάπας ολοκλήρωσε σήμερα 13/9 στη Σιγκαπούρη μια κοπιαστική 12ήμερη περιοδεία σε τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας, το πιο μακρύ και μακρινό ταξίδι της παπικής θητείας του, στη διάρκεια του οποίου καθησύχασε για την κατάσταση της υγείας του.
Ο 88χρονος Ποντίφικας ξεκίνησε την περιοδεία του από την Ινδονησία και επισκέφτηκε την Παπούα-Νέα Γουινέα, το Ανατολικό Τίμορ και τη Σιγκαπούρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης