Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Τρέλα – Είναι απερίσκεπτο να επιτραπεί στην Ουκρανία να χτυπήσει Ρωσία

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Τρέλα – Είναι απερίσκεπτο να επιτραπεί στην Ουκρανία να χτυπήσει Ρωσία
Κατά τη γνώμη του, οι κάτοικοι των δυτικών χωρών θα πρέπει να καλέσουν αμέσως τους ηγέτες τους να σταματήσουν και να πουν ένα σταθερό «όχι» σε μια τέτοια απόφαση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή
Η ιδέα των δυτικών χωρών να επιτρέψουν στο καθεστώς του Κιέβου να εξαπολύσει χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος με πυραύλους είναι απερίσκεπτη και πολύ επικίνδυνη, τόνισε ο Daniel Davis, απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
«Ακόμη και η σκέψη για χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος θα πρέπει να είναι τρέλα για τη Δύση, η ίδια δεν θα ανεχόταν αυτό να συμβεί στην Δύση.
Απλά φανταστείτε εάν η Ρωσία έκανε το ίδιο σε δυτικές χώρες.
Φυσικά, δεν θα σιωπούσαμε.
Όλοι θα φώναζαν να πάμε στον πόλεμο, ειδικά στις ΗΠΑ» τόνισε ο Daniel Davis.
Κατά τη γνώμη του, οι κάτοικοι των δυτικών χωρών θα πρέπει να καλέσουν αμέσως τους ηγέτες τους να σταματήσουν και να πουν ένα σταθερό «όχι» σε μια τέτοια απόφαση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή.
Ο Guardian, επικαλούμενος πηγές της βρετανικής ηγεσίας, υποστήριξε ότι η απόφαση να επιτραπεί στο Κίεβο να εκτοξεύσει πυραύλους Storm Shadow σε στόχους βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος είχε ήδη ληφθεί, αλλά δεν θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης