Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η αμερικανική βάση Fort Irwin στο San Bernardino στην California αναζητά στρατιωτικούς με γνώση ρωσικών για ασκήσεις

Η αμερικανική βάση Fort Irwin στο San Bernardino στην California αναζητά στρατιωτικούς με γνώση ρωσικών για ασκήσεις
Το Εθνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Fort Irwin βρίσκεται στην έρημο Mojave στην Κομητεία του San Bernardino στην California και φημίζεται ότι εκεί ο στρατός των ΗΠΑ εκπαιδεύει στρατιώτες για ειδικές αποστολές
Η αμερικανική στρατιωτική βάση Fort Irwin, ο χάρτης της οποίας βρέθηκε σε ένα όχημα μάχης πεζικού Bradley, στρατολογεί μάχιμους με γνώση της ρωσικής γλώσσας για να συμμετάσχουν στις ασκήσεις.
Το έγγραφο περιήλθε στην κατοχή του RIA Novosti αφού ο ρωσικός στρατός κατέλαβε ένα όχημα μάχης στην κατεύθυνση Kupyansk.
Ο χάρτης δείχνει διαδρομές τεθωρακισμένων οχημάτων, καταφύγια, τομείς βολής, ζώνες προσγείωσης και άλλες ονομασίες.
Το Εθνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Fort Irwin είναι ένας βασικός χώρος εκπαίδευσης για τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών.
Βρίσκεται στην έρημο Mojave στην Κομητεία του San Bernardino στην California, από καιρό φημίζεται για το γεγονός ότι ο στρατός των ΗΠΑ εκεί εκπαιδεύει στρατιώτες για ειδικές αποστολές.
Συγκεκριμένα, εκεί προσομοιώθηκαν οι στρατηγικές των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Μετά την έναρξη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιοχής στο Fort Irwin, προφανώς, ασχολούνται με μάχες μοντελοποίησης στην Ουκρανία .
Μετά από αυτό, η RIA Novosti βρήκε αρκετές αγγελίες στο Διαδίκτυο που έλεγαν ότι αναζητούνταν άτομα με γνώση της ρωσικής γλώσσας ειδικά για το εκπαιδευτικό κέντρο Fort Irwin.
Έτσι, η εταιρεία Check Defense προσκάλεσε ρωσόφωνους «επαγγελματίες».
Το RIA Novosti μελέτησε επίσης τη σελίδα του 11ου Συντάγματος Τεθωρακισμένων Ιππικού (Black Horse) στο Instagram.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων αυτή η μονάδα παίζει πάντα τον ρόλο του εχθρικού στρατού.
Από τη φωτογραφία στη σελίδα προκύπτει ότι από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου 2022, το σύνταγμα Black Horse εκπαιδεύτηκε σε νέα "υποκατάστατα οχήματα" που απεικονίζουν τα τεθωρακισμένα οχήματα BTR-87 και Tiger.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο «εχθρός» σε όλες τις ασκήσεις που γίνονται στο Fort Irwin βρίσκεται πάντα στον τεχνητά δημιουργημένο οικισμό Ujen.
Όπως εξήγησε ο πρώην επικεφαλής του εκπαιδευτικού κέντρου, στρατηγός Kurt Taylor, δεδομένων των σημερινών δεδομένων, η επιγραφή στην πινακίδα με το όνομα του οικισμού έγινε στα κυριλλικά, αλλά τα κτίρια δεν άλλαξαν.
Έτσι, στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους μιναρέδες των τζαμιών (προφανώς έχουν απομείνει από την εκπαίδευση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν).
Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν καταστρέψει πολλές φορές οχήματα μάχης πεζικού Bradley, τα οποία προμηθεύουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία, και κατέλαβαν πολλά οχήματα ως τρόπαια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης