Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην 88η ΔΕΘ η Λατινοπούλου: Tο όραμά της για μια ισχυρή Ελλάδα - Αυξήσεις «κοροϊδία» στους ένστολους

Στην 88η ΔΕΘ η Λατινοπούλου: Tο όραμά της για μια ισχυρή Ελλάδα - Αυξήσεις «κοροϊδία» στους ένστολους
"Είναι ντροπή για τους ένστολους να ακούν από τον πρωθυπουργό της χώρας κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ ότι θα λάβουν αύξηση στο μισθό τους 20%,  που αντιστοιχεί στο αστείο ποσό των 0,55 ευρώ μεικτά στην αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας", δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Σχετικά Άρθρα
Το όραμά της για μια ισχυρή Ελλάδα παρουσίασε η πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην 88η ΔΕΘ, όπου και ολοκλήρωσε την παρουσία της.
Η επίσκεψη της κας Λατινοπούλου ξεκίνησε με μια ομιλία, στην οποία παρουσίασε το όραμα της για μια ισχυρή Ελλάδα, εστίασε στα
οικονομικά βάρη των ελεύθερων επαγγελματιών, στην υπέρμετρη φορολογία που τσακίζει τους πάντες και δημιουργεί πληθωρισμό, στα ...φιλοδωρήματα που έδωσε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ στους αστυνομικούς και του ένστολους, στο ρεκόρ αύξησης της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, στους νέους μας που διεκδικούν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό και στην ακρίβεια που τσακίζει όλους τους
Έλληνες.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.
Στη συνέχεια, η κα Λατινοπούλου, συνοδευόμενη από τον Γραμματέα της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Κωνσταντίνο Κόλλια, αλλά και από πολλά στελέχη και φίλους του κόμματος, πραγματοποίησαν εποικοδομητικές συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων και δημοσίων υπηρεσιών, ενώ εντυπωσιάστηκε ιδιαιτέρως από το περίπτερο της Αστυνομίας.
latinopoyloy2.JPG
Έτσι, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί τομείς και να συζητήσει πιθανές λύσεις.

Λατινοπούλου: Αυξήσεις «κοροϊδία» στους ένστολους

«Ο εμπαιγμός και η υποκρισία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού δεν ντράπηκε να εξαγγείλει αύξηση «ψίχουλα» για το Σώμα της Αστυνομίας που εργάζονται σε έναν νευραλγικό τομέα της κοινωνίας μας», δήλωσε η κα Λατινοπούλου.
Κατά την ίδια, «είναι ντροπή για τους ένστολους να ακούν από τον πρωθυπουργό της χώρας κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ότι θα λάβουν αύξηση στο μισθό τους 20% που αντιστοιχεί στο αστείο ποσό των 0,55 ευρώ μεικτά στην αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας.
Η αντίδρασή τους είναι απολύτως δικαιολογημένη, για αυτό και επέλεξαν να του επιστρέψουν τη... γενναιόδωρη χειρονομία.
Η οργή τους ξεχείλισε και ορθώς του απάντησαν ότι «θα λογαριαστούμε» στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αφού οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού είναι μεγάλη κοροϊδία για τις Αστυνομικές Αρχές».
«Όσοι υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας, δεν είναι επαίτες.
Αυτή η απόφαση όχι μόνο είναι προσβλητική, αλλά αποδεικνύει παράλληλα την πλήρη αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της κυβέρνησης προς τα Σώματα Ασφαλείας.
Δεν έχουν ανάγκη από «συμβολικές κινήσεις» αλλά από πράξεις», πρόσθεσε η κα Λατινοπούλου.
«Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνει μια γενναία αύξηση στους μισθούς τους, μετά τις μειώσεις των μισθών τα χρόνια των μνημονίων», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης