Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε παραλήρημα η Δύση: Η Ρωσία μοιράστηκε πυρηνική τεχνογνωσία με το Ιράν με αντάλλαγμα βαλλιστικούς πυραύλους

Σε παραλήρημα η  Δύση: Η Ρωσία μοιράστηκε πυρηνική τεχνογνωσία με το Ιράν με αντάλλαγμα βαλλιστικούς πυραύλους
Η προπαγάνδα της Δύσης κάνει λόγο για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν το Ιράν πάρει στα χέρια του μια πυρηνική βόμβα
Η Ρωσία παρέδωσε στο Ιράν κρίσιμη πυρηνική τεχνογνωσία, με αντάλλαγμα βαλλιστικούς πυραύλους για να τους χρησιμοποιήσουν στην Ουκρανία.
Αυτό είναι το παρανοϊκό σενάριο που διακινούν μεγάλα δυτικά ΜΜΕ, όπως η Sun και το πρακτορείο Bloomberg.
Αυτό το καταστροφικό σενάριο συζητήθηκε στις κρίσιμες συνομιλίες στον Λευκό Οίκο μεταξύ του Joe Biden και του Keir Starmer την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, όπως αποκαλύπτει η βρετανική Sun.
Υποτίθεται ότι επί δεκαετίες οι μουλάδες του Ιράν ήθελαν να αποκτήσουν πυρηνικό οπλοστάσιο, και τώρα το επιτυγχάνουν, με το Κρεμλίνο να τους βοηθά να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.
Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα διακίνησαν πληροφορίες η Μόσχα είχε παραλάβει ένα φορτίο των ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων Fath-360.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken χρησιμοποίησε μια επίσκεψη στο Λονδίνο για να προειδοποιήσει: «Η Ρωσία μοιράζεται την τεχνολογία που αναζητά το Ιράν - αυτό είναι αμφίδρομο - συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών θεμάτων, καθώς και διαστημικη΄τεχνολογία».
Η απειλή μασήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου που λέγεται ότι αναγνώρισαν τον τεράστιο κίνδυνο της παγκόσμιας αλλαγής του παιχνιδιού που το Ισραήλ λέει ότι θα τους έβλεπε να εξαφανίζονται.
Σε αντίποινα για την αποστολή πυραύλων, η Iran Air έχει απαγορευτεί να πετάει ή να προσγειώνεται στη Βρετανία και οι ρωσικές ναυτιλιακές εταιρείες έχουν επιβληθεί κυρώσεις για την πραγματοποίηση των αποστολών.
Ο υπουργός Εξωτερικών David Lammy κατηγόρησε την Τεχεράνη για «επικίνδυνη κλιμάκωση», αλλά οι Ιρανοί αρνήθηκαν ότι εμπλέκονται.
Και άσκησε πίεση στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για να επιτρέψουν στον Πρόεδρο Volodymyr Zelensly να χρησιμοποιήσει βρετανικά όπλα στη Μόσχα για να χτυπήσει στόχους στη Ρωσία.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-09-14_223619.png
0bd66e1fa7071473.jpg
Σύμφωνα με τα διακινούμενα feke news το Ιράν έστειλε στη Ρωσία θανατηφόρους βαλλιστικούς πυραύλους για να βοηθήσει την επίθεσή τους.
Αυτό έχει συσσωρεύσει πίεση στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ να αφήσουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει το βρετανικής κατασκευής πυραυλικό σύστημα Storm Shadow ως αντίποινα.
Ο Keir Starmer θα ταξιδέψει στην Ιταλία τη Δευτέρα (16/9) για να συζητήσει τη χρήση πυραύλων Storm Shadow για να χτυπήσει τη Ρωσία - καθώς οι Ιταλοί έχουν μερίδιο στο θανατηφόρο αερομεταφερόμενο οπλικό σύστημα.
Βρετανικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα προέτρεπε στη συνέχεια τους Γάλλους και τους Γερμανούς να υποστηρίξουν την θέση του για τη μεγάλη κλιμάκωση της υποστήριξης της Δύσης στα δεινά της Ουκρανίας για δυόμισι χρόνια στα χέρια της Ρωσίας.
Μια συμφωνία για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν κατέρρευσε πριν από έξι χρόνια - αφήνοντάς την εντελώς ανεξέλεγκτη.
Σύμφωνα με την εν λόγω προπαγάνδα, τελικά πάρουν στα χέρια τους ένα πυρηνικό, υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να εξαπολύσουν μια καταστροφική επίθεση στο Ισραήλ και να προωθήσουν την αποστολή τους να βυθίσουν τον κόσμο πίσω στον Σκοτεινό Χρόνο, λέει το παραμύθι.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-09-14_223843.png

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-09-14_223926.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης