Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Η λογοκρισία των ΗΠΑ κατά των ρωσικών ΜΜΕ δεν θα μείνει αναπάντητη

Zakharova:  Η λογοκρισία των ΗΠΑ κατά των ρωσικών ΜΜΕ δεν θα μείνει αναπάντητη
Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken ανακοίνωσε την επιβολή νέων κυρώσεων κατά των ρωσικών ΜΜΕ Rossiya Segodnya Media Group, TV-Novosti και Eurasia ΜΚΟ
Οι ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών κατά των ρωσικών ΜΜΕ δεν θα παραμείνουν αναπάντητες, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova ως απάντηση στους τελευταίους περιορισμούς των ΗΠΑ κατά των ρωσικών ΜΜΕ.
«Οι ενέργειες της αμερικανικής κυβέρνησης δεν θα μείνουν αναπάντητες», είπε.
Ο διπλωμάτης επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν ένα ακόμη κύμα περιορισμών κατά των ρωσικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων, συνεχίζοντας να ακολουθούν αυστηρά την πορεία ολοκληρωτικής εξόντωσης κάθε διαφωνίας.
Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken ανακοίνωσε την επιβολή νέων κυρώσεων κατά των ρωσικών ΜΜΕ Rossiya Segodnya Media Group, TV-Novosti και Eurasia ΜΚΟ, υπενθύμισε.
Η Zakharova σημείωσε ότι η ρωσική πλευρά «δεν έχει αυταπάτες ότι η ανεξέλεγκτη λογοκρισία στις Ηνωμένες Πολιτείες θα λάβει σωστή αξιολόγηση από τους αρμόδιους διεθνείς θεσμούς, των οποίων οι δραστηριότητες ενορχηστρώνονται από την Ουάσιγκτον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης