Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι λέει ο Putin για τις προτάσεις των Ρώσων ειδικών περί προληπτικού χτυπήματος με τακτικά πυρηνικά ως απάντηση στη Δύση

Τι λέει ο Putin για τις προτάσεις των Ρώσων ειδικών περί προληπτικού χτυπήματος με τακτικά πυρηνικά ως απάντηση στη Δύση
Δήλωση του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, Dmitry Peskov για το θέμα
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είναι πάντα υπερβολικά προσεκτικός, όταν καλείται να απαντήσει στις ενέργειες της Δύσης, αν και Ρώσοι ειδικοί συζητούν μεταξύ άλλων σκληρές επιλογές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov σε συνέντευξή του στο VGTRK.
«Έχουμε αρκετούς ειδικούς, ειδικούς που είναι αρκετά ικανοί, που συζητούν το θέμα πολύ ενεργά.
Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό μέχρι στιγμής», είπε ο Peskov όταν ρωτήθηκε εάν είναι καιρός να μιλήσουμε σε επίσημο επίπεδο για την πιθανή απάντηση στη Δύση και τις προκλήσεις της, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία.
Ανέφερε την πρόσφατη συνέντευξη με τον Sergey Karaganov, τον επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής, «ο οποίος προσέφερε τη γνωστή γραμμή του» για προληπτική πυρηνική επίθεση για εκφοβισμό των πιθανών εχθρών της Ρωσίας, ως παράδειγμα.
«Έχουμε αρκετές τέτοιες συζητήσεις, αν και ο πρόεδρος είναι πάντα προσεκτικός στις απαντήσεις του», τόνισε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης