Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ακρίτα (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι με τον Κασσελάκη, θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές - Δεν μπορώ να συνυπάρξω με Πολάκη

Ακρίτα (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι με τον Κασσελάκη, θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές - Δεν μπορώ να συνυπάρξω με Πολάκη
"Είμαι με το Στέφανο" δήλωσε η Έλενα Ακρίτα
Τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, αναφέροντας πως σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος , μετά την καθαίρεσή του του.
"Είμαι με το Στέφανο" δήλωσε η κα. Ακρίτα μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι δεν τον θεωρεί έκπτωτο αφού "δεν προκύπτει από πουθενά αυτό".
"Δεν είμαι ούτε γκρούπι, ούτε χειροκρότρια. Δεν θα πεθάνουμε αν δεν εκλεγεί", πρόσθεσε και εξέφρασε την αντίθεσή της στο να κάνει νέο κόμμα ο Στ. Κασσελάκης.
Η ίδια διερωτήθηκε για ποιον λόγο τον καθαίρεσαν και σημείωσαν ότι όλοι στο κόμμα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.
Όπως είπε, "όταν ένα κόμμα από το 36% πέφτει στο 17% κάτι φταίει. Αν δεν αναλύσουμε τι φταίει όμως, δεν πρόκειται να πάμε παρακάτω".

Για Πολάκη, Φάμελλο και Τσίπρα

Σχετικά με το εάν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανάλογα με το ποιος θα εκλεγεί ως πρόεδρος του κόμματος μετά τις εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε πως "δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον Παύλο Πολάκη. Τον σέβομαι, αλλά έχω βάλει μία "κόκκινη" γραμμή, εξαιτίας του νομοσχεδίου για την ισότητα των δύο φύλων".
Αντιθέτως, δήλωσε ότι θα μείνει εάν εκλεχθεί ο Σ.Φάμελλος, καθώς "κράτησε το κόμμα όρθιο".
Τέλος, για τον Αλ. Τσίπρα, ανέφερε ότι την "έχει πικράνει το γεγονός ότι δεν είναι κοντά μας, ούτε ως ηγέτης, ούτε ως βουλευτής".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης