Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστήριο στη Ρωσία: Υπόθεση κλοπής 1 δισεκατομμυρίου ρουβλίων από το Υπουργείο Άμυνας - Θρίλερ με την ERSM Siberia

Μυστήριο στη Ρωσία: Υπόθεση κλοπής 1 δισεκατομμυρίου ρουβλίων από το Υπουργείο Άμυνας - Θρίλερ με την ERSM Siberia
Με την υποψία διάπραξης εγκλήματος, η αστυνομία συνέλαβε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας ERSM Siberia, Roman Bezrukov
Ερευνητές του Υπουργείου Εσωτερικών άνοιξαν ποινική υπόθεση σχετικά με την κλοπή σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ρούβλια από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κατά την κατασκευή ενός κέντρου ελέγχου επικοινωνιών στο Κρασνογιάρσκ, αναφέρει το TASS .
Η έρευνα διεξάγεται βάσει του άρθρου 159 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας («Απάτη σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίμακα»).
Με την υποψία διάπραξης εγκλήματος, η αστυνομία συνέλαβε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας ERSM Siberia, Roman Bezrukov.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, από τον Μάιο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2023, ο ίδιος και οι συνεργοί του συμμετείχαν σε συνωμοσία για να κλέψουν κονδύλια του προϋπολογισμού που διατέθηκαν ως μέρος της υλοποίησης μιας κυβερνητικής σύμβασης στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.
Ως αποτέλεσμα πλασματικών οικονομικών συναλλαγών υπό το πρόσχημα της αγοράς υλικών για την κατασκευή ενός στρατιωτικού κέντρου, κλάπηκαν 993 εκατομμύρια 812 χιλιάδες ρούβλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης