Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Αν ήμουν ο Κασσελάκης θα επιθυμούσα να με διαγράψουν - Δώρο θα του κάνουν

Γεωργιάδης: Αν ήμουν ο Κασσελάκης θα επιθυμούσα να με διαγράψουν - Δώρο θα του κάνουν
Ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Νίκο Παππά, το οποίο κι εντόπισε πίσω από τις κάμερες
Σχετικά Άρθρα
«Δώρο» για τον Στέφανο Κασσελάκη και «κολοσσιαίο λάθος» για τους αντιπάλους του, χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το σενάριο της διαγραφής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εάν διαγράψουν τον Κασσελακη για να μην είναι υποψήφιος θα έχουν κάνει κολοσσιαίο λάθος. Γιατί τον διαγράφεις; Γιατί πιστεύεις ενδόμυχα ότι μπορεί να κερδίσει. Σε μια τέτοια εξέλιξη ο Κασσελάκης θα κάνει κόμμα και θα τους πάρει τους μισούς ψηφοφόρους. Δεν μπορούν οι ηγεσίες να πηγαίνουν κόντρα στη βούληση του λαού, εγώ αν ήμουν ο Κασσελάκης θα επιθυμούσα να με διαγράψουν. Δώρο θα είναι» υποστήριξε ο κ. Γεωριάδης μιλώντας στο Action 24.
Όσον αφορά το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «δύσκολα θα μείνουν ενωμένοι όλοι αυτοί. Ο μόνος τρόπος για να μείνουν ενωμένοι είναι να κατέβουν όλοι και να χάσει ο Κασσελάκη γιατί αν κατέβει και κερδίσει θα φύγουν όλοι οι άλλοι».

Επίθεση σε Νίκο Παππά

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Νίκο Παππά, το οποίο κι εντόπισε πίσω από τις κάμερες.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε για το σχέδιο για τις εφημερίες στα νοσοκομεία, όταν είδε πίσω από τις κάμερες τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά. «Βλέπω τον κ. Παππά που χαμογελάει απέναντι, γιατί ξέρει ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα. Στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα λένε "λες να καταφέρουμε να φάμε τον Γεωργιάδη από τις εφημερίες";» είπε αρχικά, απευθυνόμενος στον κ. Παππά, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να απαντήσει, καθώς δεν ήταν στο πάνελ και απλά περίμενε να «βγει» μετά τον υπουργό Υγείας, στο Action24.
Με αφορμή, δε, αυτή την αναφορά του σημείωσε ότι «έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά... Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς. Σου λέει "λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;". Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα, αλλά... θα το πω: Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ... Δικαιώθηκαν δύο εργαζόμενοι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά. Δεν έχουν την ευγένια της ψυχής να ζητήσουν συγγνώμη. Καταστράφηκαν οι ζωές τους κι εμείς να λέμε "τώρα τι να κάνουμε, ο Πολάκης έκανε λάθος;" Περιμένω τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης ο φασίστας. Δεν σας ένοιαζε να καταστρέψετε οικογένειες, αυτοί είναι οι Αριστεροί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης