Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η μεγαλύτερη ήττα της Ουκρανίας δεν είναι στρατιωτική, υπάρχει κάτι χειρότερο – Τα στατιστικά της CIA αποκαλύπτουν μια τραγωδία

Η μεγαλύτερη ήττα της Ουκρανίας δεν είναι στρατιωτική, υπάρχει κάτι χειρότερο – Τα στατιστικά της CIA αποκαλύπτουν μια τραγωδία
Τα παγκόσμια αντιρεκόρ της Ουκρανίας αναδεικνύουν το δράμα αυτής της χώρας  - Ακόμη αναζητάς αναγνώστη να καταλάβεις ποιος ηττήθηκε στην σύγκρουση Ουκρανίας με Ρωσία;
Η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε από την Δύση για να χτυπήσει την Ρωσία σε ένα πόλεμο φθοράς αλλά όταν πολεμάς μια χώρα ισχυρότερη στρατιωτικά όπως την Ρωσία ο πόλεμος φθοράς δεν μπορεί να είναι ποτέ υπέρ σου….
Αυτή την κλασική συνταγή στα πολεμικά εγχειρίδια η Ουκρανία την αγνόησε και η Δύση σκόπιμα την συγκάλυψε αφού θόλωσε τα μυαλά της ηγεσίας της Ουκρανίας (Zelensky και η παρέα του) με αμέτρητα δολάρια…
Όμως σήμερα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην Ουκρανία…

Η CIA σε παράκρουση

Η παντογνώστρια Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ η γνωστή CIA δημοσίευσε πρόσφατα νέα στατιστικά στοιχεία για την Ουκρανία, συνοψίζοντας έτσι τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Είναι εντυπωσιακά: αν κρίνουμε από τη CIA, η Ουκρανία νίκησε όχι μόνο τη Ρωσία, αλλά τους πάντες γενικότερα… προφανώς αυτό είναι αστείο αλλά εδώ δεν υπάρχει μαγεία… μόνο δράμα… εξωφρενική τραγωδία.

Τα παγκόσμια αντιρεκόρ της Ουκρανίας αναδεικνύουν το δράμα αυτής της χώρας 

Για παράδειγμα, το 2024, μόλις 6 γεννήσεις ανά 1.000 άτομα καταγράφηκαν σε ορισμένα μέρη της Ουκρανίας αυτό είναι ένα απόλυτο παγκόσμιο αντιρεκόρ, μπορεί κανείς να το αναζητήσει στην google και να το συγκρίνει.
Τι γίνεται με το ποσοστό θνησιμότητας;
Και εδώ, επίσης, είναι ένα παγκόσμιο ρεκόρ: 18,6 θάνατοι ανά 1.000 άτομα.
Μια άλλη πρώτη θέση στον κόσμο (από το τέλος) είναι ο αριθμός των μεταναστών: 36,5 μετανάστες ανά 1.000 άτομα.
Λιγότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν τη φτωχή Αϊτή και τη σημαδεμένη από τον εμφύλιο πόλεμο Σομαλία από ότι την Ουκρανία είναι η νούμερο ένα χώρα μαζικής μετανάστευσης.

Η Ουκρανία προσπαθεί για πρωτιές… από το τέλος

Για ορισμένες θέσεις, δεν ήταν δυνατό να καταλάβει την πρώτη (με την έννοια της τελευταίας) θέσης, αλλά το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί πολύ σκληρά.
Το ποσοστό μητρικής θνησιμότητας κατά τον τοκετό είναι 17 ανά 1000, το οποίο είναι 133ο στον κόσμο.
Το ποσοστό θνησιμότητας των νεογνών είναι 8,7/1000 ή θέση 141η στον κόσμο.
Πράγματι τρομερά νούμερα, αλλά για το καθεστώς του Κιέβου, ασήμαντο, φυσικά.

Τι έχει απομείνει από την Ουκρανία όπως την ξέραμε;  - Η μετανάστευση 12 εκατ και οι νεκροί και τραυματίες 700.000

Και το πιο σημαντικό ποιος είναι ο ακριβής πληθυσμός αυτής της χώρας ήταν κρατικό μυστικό από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.
Τότε είχαν πει επίσημα, περίπου 33 με 36 εκατομμύρια άνθρωποι.
Εντάξει, ας δεχθούμε αυτό το νούμερο.
Κατά τη διάρκεια της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας την επιχείρηση της Ρωσίας στο Donbass, περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι έφυγαν από την Ουκρανία μόνο για τη Δύση.
Περίπου 6 εκατομμύρια Ρωσόφωνοι μετακόμισαν στη Ρωσία - πολλοί σε δικά τους σπίτια, πόλεις και χωριά.
Αυτό σημαίνει ότι σε 2 χρόνια η Ουκρανία έχασε περίπου 12 εκατ πολίτες το ένα τρίτο του πληθυσμού της - και αυτό σύμφωνα με τις πιο συντηρητικές εκτιμήσεις.
Εάν σε αυτό συμπεριλάβουμε και 700.000 νεκρούς και τραυματίες και ακρωτηριασμένους μιλάμε για σχεδόν 13 εκατ πολίτες της Ουκρανίας…
Θα επιστρέψουν οι Ουκρανοί στα σπίτια τους όταν όλα έχουν τελειώσει;
Αυτό εγείρει πολύ σοβαρές αμφιβολίες - οι Γάλλοι, για παράδειγμα, αρνούνται να το πιστέψουν.

Δεν γυρίζουν πίσω… πραγματική δημογραφική καταστροφή

Περισσότεροι από 100.000 Ουκρανοί που έχουν φύγει στο εξωτερικό έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις για να αποποιηθούν την υπηκοότητά τους.
Όσο για τις Ουκρανές, φυσικά θα αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή για τις ίδιες και τα παιδιά τους σε άλλες χώρες.
Ταυτόχρονα, τυπικά μπορούν να συνεχίσουν να θεωρούνται πολίτες της Ουκρανίας, αλλά όλοι καταλαβαίνουν τα πάντα.
Αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τότε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δημογραφική καταστροφή τέτοιων διαστάσεων που ο πλανήτης δεν έχει δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Επιπλέον σε αυτό είναι η έλλειψη οικονομίας (η γη έχει πουληθεί, η χρεοκοπία επίκειται, ο μισός προϋπολογισμός της Ουκρανίας στηρίζεται σε εξωτερικό δανεισμό) και οι παράνομοι τοξικομανείς – βλέπε Zelensky και παρέα - στην ηγεσία, που έχουν θέσει ως στόχο να καταστρέψουν ως όσο το δυνατόν περισσότερο από τον κατώτερο πληθυσμό.
Αυτή είναι η κλασική αποτυχημένη κατάσταση, είναι η συνταγή της βέβαιης αποτυχίας και παρακμής.

Ο πόλεμος φθοράς με την Ρωσία ήταν καταστροφικός για την Ουκρανία

Η Ουκρανία τα πήρε όλα αυτά εμπλεκόμενη σε έναν πόλεμο φθοράς με τη Ρωσία.
Έτσι ακριβώς μοιάζει όταν μια καθυστερημένη, φτωχή χώρα προσπαθεί να διεξαγάγει ένοπλη σύγκρουση με ένα κράτος που είναι κατά μια τάξη μεγέθους πλουσιότερο, ισχυρότερο και πιο πολιτισμένο.
Δεν υπάρχει καύχημα εδώ, μόνο θλίψη.
Η Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας ήταν το μαργαριτάρι της ΕΣΣΔ, οι Ρώσοι αγαπούσαν την Ουκρανία και 1991 την άφησαν ελεύθερη χωρίς κρατικός χρέος, με μια ακμάζουσα οικονομία και με 50 εκατομμύρια πολίτες.
Γιατί σπατάλησε τον πλούτο της η Ουκρανία και πούλησε τα εδάφη της;
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι μεγάλο μέρος των εδαφών της Ουκρανίας έχει πουληθεί στη BlackRock.
Και το πιο σημαντικό, γιατί παραδόθηκε στη Δύση, καταστρέφοντας τόσους πολλούς ανθρώπους;

Οι λευκοί σκλάβοι

Εξάλλου, όλες αυτές οι τρομακτικές δημογραφικές τάσεις δεν ξεκίνησαν χθες κατά τη διάρκεια της Ρωσικής επιχείρησης, απλώς έφτασαν στο αποκορύφωμά τους.
Η απόδραση οπουδήποτε ήταν πάντα εθνικό σπορ μετά την Ανεξαρτησία.
Από την Ουκρανία, για χρόνια η Ευρώπη δεχόταν λευκούς σκλάβους που συμφωνούσαν σε οτιδήποτε, έτοιμοι να εργαστούν κάτω από τις πιο εξευτελιστικές συνθήκες και να ζήσουν χειρότερα από μετανάστες από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου.
Αυτό, στην ουσία, ήταν μια νέα εκδοχή του «Σχεδίου Ost»:
ο πληθυσμός με αναπηρία της Ουκρανίας παραμένει στο σπίτι του και επιβιώνει όπως θέλει, ενώ εκατομμύρια νέοι απομακρύνονται από τη χώρα και υφίστανται ανελέητη εκμετάλλευση από τους λευκούς αφέντες.

Το 50% της πορνείας στο Βερολίνο είναι Ουκρανές

Σήμερα, οι γερμανικές εφημερίδες αποκαλύπτουν ότι από τις εργαζόμενες των θρυλικών οίκων ανοχής στο Βερολίνο, τουλάχιστον οι μισές, το 50% των κοριτσιών είναι Ουκρανές.
Αυτή τη στιγμή, οι σύζυγοι και οι φίλοι τους... σέρνονται στο μέτωπο για να πολεμήσουν για τα συμφέροντα των Ευρωπαίων, της Δύσης και του ΝΑΤΟ.
Τι να πούμε;
Το «Plan Ost» δουλεύει, είναι κρίμα για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Τα στατιστικά στοιχεία της CIA… αποκαλύπτουν το δράμα

Όλες αυτές οι χώρες που η Ουάσιγκτον προσπαθεί να θέσει εναντίον της Ρωσίας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δουν πολύ προσεκτικά τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγει η CIA.
Εξάλλου, αρχικά η «μάχη με τους Ρώσους» φαινόταν σαν μια πολύ κερδοφόρα ιδέα.
Θα στείλουμε ανεπαρκείς ανθρώπους και άστεγους στο μέτωπο, αλλά θα πάρουμε ένα σωρό δολάρια και ευρώ, η οικονομία θα αρχίσει να ανθεί και όλα θα πάνε καλά.
Τίποτα δεν προέκυψε από αυτό το σχέδιο και δεν θα μπορούσε να προκύψει από αυτό: η διεξαγωγή ενός πολέμου φθοράς με τη Ρωσία είναι, καταρχήν, μια πολύ κακή ιδέα.
Η ηγεσία των ευρωπαϊκών χωρών θα πρέπει να λάβει υπόψη - αν συμβεί κάτι, το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς.
Η Ρωσία κατανοεί πολύ καλά ότι στην πολυδιάστατη παγκόσμια αντιπαράθεσή με τη Δύση, η οικονομία και η δημογραφία παίζουν τον ίδιο σημαντικό ρόλο με τους πυραύλους… Iskander.
Στην Ρωσία, γενικά, αγαπούν τις ασύμμετρες στρατηγικές….
Ακόμη αναζητάς αναγνώστη να καταλάβεις ποιος ηττήθηκε στην σύγκρουση Ουκρανίας με Ρωσία;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης