Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη για τη Νοτοπούλου - Καταγγέλλει (και) εκδικητικές απολύσεις

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη για τη Νοτοπούλου - Καταγγέλλει (και) εκδικητικές απολύσεις
«Όσο αποκαλύπτεται η παρακμή και ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο θα στοχοποιούνται περισσότερο οι άνθρωποι»
Σχετικά Άρθρα
«Μπράβο σε όσους είχαν το σθένος να μιλήσουν όταν πολλοί απο όσους σήμερα κατάλαβαν, είτε σιωπούσαν, είτε ανεχόντουσαν, είτε στήριζαν έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά και την Προοδευτική Παράταξη», έγραψε σε ανάρτηση ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τα όσα κατήγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Όσο αποκαλύπτεται η παρακμή και ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο θα στοχοποιούνται περισσότερο οι άνθρωποι που είχαν αξιοπρέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Ο Χρήστος Σπίρτζης θυμίζει παράλληλα τη στοχοποίηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον έκπτωτο πρόεδρο, το επεισόδιο που είχε πριν τις Ευρωεκλογές με δημοσιογράφο, το «bullying» σε στελέχη από το βήμα του Συνεδρίου, τις αναρτήσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις «εκδικητικές απολύσεις».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη:

«Οι γνωστοί και οι γνωστοί άγνωστοι στο twitter σήμερα στοχοποίησαν την Κατερινα Νοτοπουλου γιατί αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying απο το Στέφανο Κασσελακη.

Τί πάθατε ρε παιδια;
Τί δεν ξέρατε;

Δεν ρωτήθηκε ο Στεφανος Κασελακης αν κάνει bulling σε βουλευτές και δημοσιογράφους στην προηγούμενη Κεντρική Επιτροπή και δεν απάντησε τίποτα ως συνήθως;

Μείνατε έκπληκτοι ;
Με δημοσιογράφους δεν μιλάτε; Με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ; Με μέλη της ΠΓ;

Το Σάββατο πριν τις ευρωεκλογές δεν ήταν κανεις απο εσάς τους γνωστούς και γνωστους αγνώστους στο χώρο που βρέθηκε ο Στεφανος Κασελακης με δημοσιογράφους; Δεν θυμάστε πώς μίλησε και πώς αντέδρασε ένας δημοσιογράφος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να του πατήσει κάποιος την αξιοπρέπεια του;
Δεν διάβασε ποτέ κανεις απο εσάς που γράφετε όλη μέρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την ανάρτηση του;
Το βίντεο του που στοχοποίησε τα 8 μέλη της ΠΓ ή όσους πιστεύουν στην συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων;
Τις αναρτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα; Τις εκδικητικές απολύσεις;
Ή ξαφνικά ξεχάσατε ότι κάποιοι απο εσάς διαδίδατε ότι ήταν ψέμματα;

Δεν θυμάται κανεις να κάνει bullying απο «σκηνής» στο Συνέδριο, στοχοποιώντας Συντρόφους;
Ούτε θυμάστε να λέει ως ιδιοκτήτης «σε όποιον δεν αρέσει να φύγει»;» στην ΠΓ, σε όποιον είχε άλλη γνώμη και στη συνέχεια να αποχωρούν απο τη συνεδρίαση τα μέλη της;

Ούτε να μιλά για σακούλες και κουκούλες, σε ένα κόμμα με μέλη με ιστορία και πορεία απο όλο τον προοδευτικό κόσμο και απο κάθε εκδοχή της αριστεράς ; Τουλάχιστον εσείς, οι γνωστοί και οι γνωστοί άγνωστοι των ΜΚΔ γνωρίζετε για τις διαρροές και τις κατευθύνσεις περί διαγραφών και στοχοποίησης Συντρόφων αποδεδειγμένα.

Μην πέφτετε απο τα σύννεφα σήμερα.
Μπράβο σε όσους είχαν το σθένος να μιλήσουν όταν πολλοί απο όσους σήμερα κατάλαβαν, είτε σιωπούσαν, είτε ανεχόντουσαν, είτε στήριζαν έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά και την Προοδευτική Παράταξη .

Όσο αποκαλύπτεται η παρακμή και ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο θα στοχοποιούνται περισσότερο οι άνθρωποι που είχαν αξιοπρέπεια».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης