Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούκας κατά Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη για τα «πράσινα SMS»

Δούκας κατά Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη για τα «πράσινα SMS»
«Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες στις 6 Οκτώβρη», τονίζει ο Χάρης Δούκας σε ανακοίνωσή του.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τη Δευτέρα (15/9) ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε, και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την υπόθεση των SMS που απεστάλησαν σε τηλεφωνικούς αριθμούς και ενημέρωναν για την πολιτική δραστηριότητά του.
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Χάρης Δούκας επεσήμανε το εξής: «Εδώ και μέρες, ο κ. Άρης Πορτοσάλτε, μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα SMS, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου. Τελικά σήμερα εισακούστηκαν. Να τους πληροφορήσω ότι στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου. Όμως, οι κ. κ. Πορτοσάλτε και Γεωργιάδης έχουν ως μοναδικό στόχο εμένα».
Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε:
«Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά τους σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες στις 6 Οκτώβρη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης