Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσική προέλαση στο Pokrovsk είναι εκρηκτική – Οι Ρώσοι σε ένα 1,5 μήνα κατέλαβαν 35 οικισμούς

Η Ρωσική προέλαση στο Pokrovsk είναι εκρηκτική – Οι Ρώσοι σε ένα 1,5 μήνα κατέλαβαν 35 οικισμούς
Ουκρανικές και ρωσικές πηγές δήλωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες να περικυκλώσουν το Ukrainsk (νοτιοανατολικά του Selydove) από βορρά και νότο
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα νοτιοανατολικά του Pokrovsk εν μέσω συνεχιζόμενων επιθετικών επιχειρήσεων στην κατεύθυνση Pokrovsk στις 16 Σεπτεμβρίου.
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα στην οδό Buriaka στο βόρειο Zhelanne Pershe (νοτιοανατολικά του Pokrovsk).
Επίσης προέλασαν βορειοδυτικά του Zhelanne Pershe και σε χωράφια νότια του Ukrainsk (επίσης νοτιοανατολικά του Pokrovsk και βορειοδυτικά του Zhelanne Pershe).
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν οριακά δυτικά της Mykhailivka κοντά στην περιοχή όπου το γεωγραφικό υλικό δείχνει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πρόσφατα ανέκτησαν περιορισμένες θέσεις.
Ένας αξιωματικός σε μια ουκρανική ταξιαρχία που δρα κοντά στο Selydove ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή έχουν αλλάξει τακτική από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2024 και τώρα κινούνται σε μικρότερες ομάδες χρησιμοποιώντας ανεμοφράκτες και κτίρια για κάλυψη αντί να διεξάγουν μετωπικές επιθέσεις με μεγαλύτερες ομάδες.
Ουκρανικές και ρωσικές πηγές δήλωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες να περικυκλώσουν το Ukrainsk (νοτιοανατολικά του Selydove) από βορρά και νότο.

Περικυκλώνουν το Vuhledar ή Ugledar οι Ρώσοι – Η πτώση του θα αποτελέσει σοκ μαζί με την απώλεια του Kurakhove

Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να προελαύνουν νοτιοδυτικά της πόλης του Donetsk κοντά στο Vuhledar ή Ugledar εν μέσω συνεχιζόμενων επιθετικών επιχειρήσεων νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk στις 16 Σεπτεμβρίου.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου δείχνουν τις ρωσικές δυνάμεις να κατεδαφίζουν έναν πύργο στο ανθρακωρυχείο Pivdennodonbaska Νο. 3 (δυτικά του Vodyane και βορειοανατολικά του Vuhledar), υποδεικνύοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης