Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η FSB εξόντωσε ουκρανό στρατιωτικό πράκτορα - Προετοίμαζε απόπειρα δολοφονίας του επικεφαλής αμυντικής εταιρείας

Η FSB εξόντωσε ουκρανό στρατιωτικό πράκτορα  - Προετοίμαζε απόπειρα δολοφονίας του επικεφαλής αμυντικής εταιρείας
Ένας 40χρονος, με οδηγίες των ενολέών του, κατασκεύασε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (IED), ο οποίος είχε σκοπό να ανατινάξει το αυτοκίνητο του φερόμενου ως θύματος
Μέλη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) εντόπισαν έναν πράκτορα στην περιοχή Sverdlovsk. Σύμφωνα με το αρμόδιο τμήμα ενημέρωσης, ετοιμαζόταν να ανατινάξει έναν από τους αρχηγούς αμυντικής επιχείρησης.
«Οι παράνομες δραστηριότητες ενός πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος ήταν πράκτορας της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας και μέλος μιας ουκρανικής εθνικιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης απαγορευμένης στη Ρωσία, κατεστάλησαν», ανέφερε η FSB.
Όπως έγινε γνωστό, ένας 40χρονος, με οδηγίες των ενολέών του, κατασκεύασε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (IED), ο οποίος είχε σκοπό να ανατινάξει το αυτοκίνητο του φερόμενου ως θύματος.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έδειξαν βίντεο ενός άνδρα, στο οποίο κρατούσε ένα όπλο.
owl_wide_1200_51b07bd621df8593ac58a662a7a72a5c.jpg
Από τον τόπο του συμβάντος κατασχέθηκαν ένα πιστόλι Makarov με φυσίγγια, ένας ραδιοελεγχόμενος IED υψηλής ισχύος και εξοπλισμός επικοινωνίας που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης.
Οι άνδρες έψαξαν επίσης την κατοικία και το γκαράζ τους και βρήκαν οδηγίες και εξαρτήματα για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης