Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρόμος - Έτοιμα τα πιο ισχυρά όπλα - Η απάντηση της Ρωσίας εάν δεχθούν επιθέσεις οι πόλεις της

Τρόμος - Έτοιμα τα πιο ισχυρά όπλα - Η απάντηση της Ρωσίας εάν δεχθούν επιθέσεις οι πόλεις της
H καθοδήγηση και η εκτέλεση των διαταγών σε υψηλής ακριβείας όπλα μέσω δορυφόρων θα γίνεται από στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ αναφέρει ο Vyacheslav Volodin
Σε περίπτωση που η Ουκρανία επιτεθεί με δυτικά όπλα σε ρωσικές πόλεις, η Ρωσία θα απαντήσει με πιο ισχυρά όπλα, τα οποία είναι έτοιμα υποστήριξε ο Vyacheslav Volodin, πρόεδρος της ρωσικής Δούμας.
«Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς δισταγμό, συζητούν το ενδεχόμενο να πλήξουν το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Και τι σημαίνει αυτό το πλήγμα;
Ότι θα χρησιμοποιηθούν δορυφόροι που ανήκουν στις ΗΠΑ και σε κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ.
Σε αυτήν την περίπτωση, η καθοδήγηση και η εκτέλεση των διαταγών σε υψηλής ακριβείας όπλα μέσω δορυφόρων θα γίνεται από στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ.
Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ θα έχει εμπλακεί πλήρως στη σύγκρουση» επισήμανε ο Volodin, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει «στις πιο τρομακτικές συνέπειες».

Τα πιο ισχυρά όπλα

«Μιλούν για επιθέσεις στις ειρηνικές μας πόλεις.
Μιλούν για αυτό, πιστεύοντας ότι δεν θα τους επηρεάσει αυτή η κίνηση.
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Θα απαντήσουμε.
Και έχουμε κάτι με το οποίο θα απαντήσουμε.
Τα πιο ισχυρά όπλα είναι έτοιμα» υπογράμμισε ο Volodin.

Να καταλάβουν τι θα συμβεί

Σύμφωνα με τον Volodin, είναι εξαιρετικά σημαντικό τα κοινοβούλια των Ηνωμένων Πολιτειών και των ευρωπαϊκών κρατών «να καταλάβουν και να γνωρίζουν τι μπορεί να συμβεί».
«Ο Biden, ο οποίος έχει ήδη φύγει μια και έχει εγκαταλείψει την εκλογική κούρσα, ο Scholz που έχει χάσει σχεδόν παντού και που το πολιτικό του μέλλον είναι μηδενικό, ο Macron, τον οποίο οι Γάλλοι πολίτες υποστηρίζουν, μπορούν σήμερα να προκαλέσουν μια σύγκρουση που θα οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες.
Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε.
Ο πρόεδρος Putin κάνει τα πάντα για να σταματήσει μια πυρηνική καταστροφή και να σταματήσει έναν πόλεμο που θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε παγκόσμιο πόλεμο.
Θα ήθελα οι πολιτικοί των ευρωπαϊκών κρατών να καταλάβουν σε τι οδηγούνται από ηγέτες που δεν έχουν την στήριξη των λαών τους» υποστήριξε ο Volodin.

www.bankingnews.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης