Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

O Σαμαράς είναι ακατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Απέτυχε, δίχασε την κοινωνία, χωρίς ηθικό ανάστημα

O Σαμαράς είναι ακατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Απέτυχε, δίχασε την κοινωνία, χωρίς ηθικό ανάστημα
Για τον Πατριωτικό χώρο ο Σαμαράς είναι ένας παρηκμασμένος πολιτικός χωρίς ηθικό ανάστημα
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας…
Σίγουρα δεν μπορεί να παραμείνει Πρόεδρος αυτή η τραγική μετριότητα – στα όρια της ανικανότητας – η Σακελλαροπούλου η οποία υποβάθμισε τον θεσμό.
Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας για την σύγχρονη ελληνική δημοκρατία πρέπει να είναι σεβαστός από όλους τους έλληνες…
Όμως άλλο ο θεσμός άλλοι οι εκπρόσωποι της…
Η Σακελλαροπούλου ήταν μια απόλυτα αποτυχημένη φιγούρα αλλά ο Σαμαράς εάν κάνει το τραγικό λάθος ο Μητσοτάκης να τον προτείνει θα αποτελέσει μια επαναλαμβανόμενη σαθρή ιστορία.
Ο Σαμαράς διακυβέρνηση την Ελλάδα και απέτυχε, διαχειρίστηκε με ανικανότητα μνημόνια και επέφερε βαθύ πλήγμα στην κοινωνία.
Χρησιμοποίησε με τακτισμούς την δικαιοσύνη κατά το δοκούν.
Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής ήταν χαρακτηριστική όταν επικοινωνούσε με τον Ντογιάκο και αυτός δήθεν άμεπτος ηθικής στον χώρο της δικαιοσύνης και έλεγε «οι 3 επόμενοι που θα έρθουν γάμησε τους»… ακριβώς όπως το διαβάζετε και αυτός θα εμφανιστεί κήνσορας της Δημοκρατίας;
Για τον Πατριωτικό χώρο ο Σαμαράς είναι ένας παρηκμασμένος πολιτικός χωρίς ηθικό ανάστημα, οπότε η πρόταση της συμπαθούς Αφροδίτης Λατινοπούλου της Φωνής Λογικής να τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρα λανθασμένη.
Να μην λησμονεί ότι μπήκε στην ευρωβουλή με τις ψήφους του Κασιδιάρη που ο Σαμαράς ενορχήστρωσε την δίωξη του.
Από τις 120.000 ψήφους της Φωνής Λογικής στις ευρωεκλογές οι σχεδόν 80.000 ψήφοι ήταν Κασιδιάρης... για την ιστορία των πραγμάτων.

Το κείμενο αυτό δεν αγιοποιεί την Χρυσή Αυγή κατέληξε εκεί που άξιζε να καταλήξει χωρίς καμία αμφιβολία το κόμμα αυτό απέτυχε και ανήκει στο παρελθόν αλλά όχι και να εμφανίζεται ο Σαμαράς ως πολιτικός ηγέτης υπεράνω κομμάτων και με ηθική υπόσταση αυτό πάει πολύ.
Ο κεντρώος Μητσοτάκης και οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως δεξιοί βουλευτές – εάν υπάρχουν τέτοιοι στην ΝΔ – δεν μπορούν να προτείνουν τον Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας… είναι πολύ λίγος για να ηγηθεί ενός τέτοιου αξιώματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης