Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα προέλαση Ρώσων σε Kupyansk -Svatove - Kreminna, κοντεύουν να καταλάβουν το μισό Chasiv Yar

Νέα προέλαση Ρώσων σε Kupyansk -Svatove - Kreminna, κοντεύουν να καταλάβουν το μισό Chasiv Yar
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα ανατολικά και νοτιοανατολικά του Pokrovsk
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις κατά μήκος της γραμμής Kupyansk-Svatove-Kreminna στις 17 Σεπτεμβρίου.
Οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν βορειοδυτικά, δυτικά και νοτιοδυτικά του Pishchane προς Kolesynivka και Kruhlyahivka (όλα νοτιοανατολικά του Kupyansk) και 2,8 χιλιόμετρα βαθιά ανατολικά του Nevske του Novosadove (βορειοδυτικά της Kreminna).

Πλησιάζουν να καταλάβουν το μισό Chasiv Yar οι Ρώσοι

Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση Chasiv Yar και διέσχισαν το κανάλι Siverskyi-Donets Donbas προς το Stupochky (νότια του Chasiv Yar), προχώρησαν νοτιοδυτικά του φυσικού καταφυγίου Stupki-Holubivske 2 (νοτιοανατολικά του Chasiv Yar) και προχώρησαν εντός του Zhovtnevyi Chasiv

Οι Ρωσικές νίκες προς Pokrovsk είναι συγκλονιστικές, χτυπούν ήδη την πόλη – Κατέλαβαν τον κρίσιμο οικισμό Ukrainsk

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα ανατολικά και νοτιοανατολικά του Pokrovsk.
Γεωγραφικά πλάνα που δημοσιεύθηκαν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου δείχνουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα βορειοανατολικά του Novokalynove (ανατολικά του Pokrovsk), βορειοδυτικά του Arkhanhelske (ανατολικά του Pokrovsk και δυτικά του Novokalynove), εντός του κεντρικού και βορειοδυτικού Hrodivka (ανατολικά του Pokrovsk και δυτικά του Arkhanhelske) και νοτιοδυτικά του Mykhailivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk και ακριβώς ανατολικά του Selydove).
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το Ukrainsk και προχώρησαν στο Hrodivka
Οι Ρώσοι προχώρησαν 850 μέτρα βόρεια της Novohrodivka (νοτιοανατολικά του Pokrovsk) και κατέλαβαν το ορυχείο Novohrodivka.
Ρωσική πηγή δημοσίευσε πλάνα που δείχνει το αποτέλεσμα μιας ρωσικής επίθεσης σε μια γέφυρα στο Pokrovsk, και στοιχεία ασφαλείας του DNR ισχυρίστηκαν ότι οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές είχαν καταστρέψει αρκετούς βασικούς αυτοκινητόδρομους στο Pokrovsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης