Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς

Γεροβασίλη: Δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς
Η Όλγα Γεροβασίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς », δήλωσε η βουλευτής του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία και υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.
Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στο mega εξήγησε ότι ο στόχος των τελευταίων συχνών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας – συνεδριάζει και την Πέμπτη 19/9- έχει να κάνει με την οργάνωση του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.
«Προφανώς, κάποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει αυτοί οι κάποιοι να έχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Συζητήθηκαν θέματα, όπως εάν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το Πόθεν Έσχες του ή ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου. Το κίνητρό μας δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης, αλλά θέματα που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν», πρόσθεσε.
Σημείωσε πως «ο κ. Κασσελάκης ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους. Στα ατού του εκείνη την εποχή, ήταν ένας νέος, άγνωστος, λαμπερός, επικοινωνιακός και σε μία στιγμή, μετά από πολλαπλές ήττες του χώρου, τα μέλη και οι φίλοι που πήγαν στην κάλπη είχαν την προσδοκία ότι κάποιος άφθαρτος θα προχωρήσει τα πράγματα με γρήγορα βήματα».
Υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του χώρου και αποκάλυψε πως εκτός από την βουλευτή του κόμματος Κ. Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε ακόμη πως το κόμμα «θα πρέπει να ανασυνταχτεί γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».
Τέλος, η κα Γεροβασίλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης