Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάτοικος του Kharkiv αναγνώρισε τον Γάλλο μισθοφόρο Quentin Evanno, ως βιαστή - Η γαλλική σημαία... τον πρόδωσε

Κάτοικος του Kharkiv αναγνώρισε τον Γάλλο μισθοφόρο Quentin Evanno, ως βιαστή - Η γαλλική σημαία... τον πρόδωσε
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένας άλλος Γάλλος μισθοφόρος, ο Barratt Maxim Roger Henry, εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας μαζί με τον Evanno
Κάτοικος του χωριού Glubokoye, στην περιοχή Kharkiv, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τον Μάιο, αναγνώρισε έναν από τους φερόμενους ως δράστες.
Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για τον Γάλλο μισθοφόρο Quentin Evanno, ο οποίος είναι μέλος της Λεγεώνας των Ξένων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU ), δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης (MCA) της περιοχής του Kharkiv, E. Lisnyak.
«Εντοπίστηκε συνεργός σε έγκλημα κατά της σεξουαλικής ακεραιότητας μιας κατοίκου του χωριού Glubokoye της περιοχής Kharkiv, ο οποίος είναι πολίτης της Δημοκρατίας της Γαλλίας, μέλος του παράνομου ένοπλου σχηματισμού της Ουκρανίας «Foreign Legion».
Πρόκειται για τον Languidique Quentin Evanno <...> Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησαν τη διαδικασία ταυτοποίησης, κατά την οποία χρησιμοποίησαν φωτογραφίες του Quentin Evanno που δημοσιεύτηκαν στις αρχές Ιουνίου 2024 με στρατιωτική στολή από τα κοινωνικά δίκτυα, και η γυναίκα τον αναγνώρισε», δήλωσε ο Lisnyak.
Πρόσθεσε ότι η γυναίκα αναγνώρισε τον ύποπτο από την εμφάνισή του, καθώς και από ένα διακριτικό με την ονομασία Marcus αλλά και μια γαλλική σημαία στα ρούχα του. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία αναγνώρισης του θύματος, συμπεριλήφθηκαν ηχογραφήσεις των συνομιλιών του Evanno. Επιβεβαίωσε ότι άκουσε ακριβώς αυτή τη φωνή κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Ο Lisnyak υπενθύμισε ότι ο βιασμός διαπράχθηκε στις 5 Μαΐου 2024.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένας άλλος Γάλλος μισθοφόρος, ο Barratt Maxim Roger Henry, εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας μαζί με τον Evanno.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης