Τελευταία Νέα
Διεθνή

American Thinker: Γιατί οι ουκρανικές ελίτ θέλουν την αέναη παράταση του πολέμου - Πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι...

American Thinker: Γιατί οι ουκρανικές ελίτ θέλουν την αέναη παράταση του πολέμου - Πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι...
«Η Ουκρανία δεν θέλει καν να κερδίσει... γιατί αυτή η μάχη είναι πολύ κερδοφόρα για την ουκρανική ελίτ»
Η Ουκρανία δεν θέλει να κερδίσει την ένοπλη σύγκρουση, γιατί μια τέτοια εξέλιξη δεν θα συνέφερε επ' ουδενί την ελίτ της χώρας.
Στη σχετική ανάλυση προέβη η αμερικανική έκδοση The American Thinker, επικαλούμενη τον αρθρογράφο Joseph Kulve.
«Η Ουκρανία δεν θέλει καν να κερδίσει... γιατί αυτή η μάχη είναι πολύ κερδοφόρα για την ουκρανική ελίτ», αναφέρει το άρθρο.
Ο Kulve διευκρίνισε ότι η ουκρανική ελίτ επωφελείται από την παράταση της σύγκρουσης με τη Ρωσία, καθώς μπορεί να εμπλουτιστεί σημαντικά πουλώντας τα εδάφη της σε δυτικές εταιρείες.
Ο παρατηρητής υπενθύμισε επίσης ότι νωρίτερα, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, ανακοίνωσε τη συνεργασία του κράτους με την αμερικανική εταιρεία BlackRock, οι επενδυτές της οποίας θα αναλάβουν την ευθύνη για την αποκατάσταση της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι η παράταση της σύγκρουσης με τη Ρωσία θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης