Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ερώτηση των «11» της ΝΔ για την προστασία των δανειοληπτών

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ερώτηση των «11» της ΝΔ για την προστασία των δανειοληπτών
Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό θέμα στη ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Αντιδράσεις έχουν πυροδοτηθεί από την ερώτηση που κατέθεσαν 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την προστασία των δανειοληπτών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε στην ΕΡΤ πως δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό θέμα στη Νέα Δημοκρατία. «Δουλειά των βουλευτών είναι να κάνουν τις ερωτήσεις και δουλειά των υπουργών είναι να δίνουν τις ξεκάθαρες απαντήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σημείωσε πως ο αριθμός των «κόκκινων» δανείων έχει μειωθεί στο 7% συγκριτικά με την προηγούμενη διακυβέρνηση.
Αντιδράσεις προκλήθηκαν στη Βουλή. Ο κ. Γιαννούλης, εισιγητής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, κάνοντας λόγο για «πολιτικά δειλούς συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας που αποφάσισαν μετά από πέντε χρόνια» να αναφερθούν στο εν λόγω θέμα.
Αναφορές έγιναν και από τον κ. Κουκουλόπουλο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι έχουν καταθέσει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τη ρύθμιση χρεών.
Ο κ. Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ανέφερε ότι σηκώνεται μια σκόνη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Υποκριτικό λέμε εμείς το ενδιαφέρον τους, είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης