Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διεθνής αναγνώριση - Το άρθρο του BN για τον «πατέρα των βομβών» προκαλεί μεγάλη αίσθηση και στη Ρωσία

Διεθνής αναγνώριση - Το άρθρο του BN για τον «πατέρα των βομβών» προκαλεί μεγάλη αίσθηση και στη Ρωσία
Ο ρωσικός Τύπος εστιάζει στο άρθρο του BN για επικαιροποιημένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας, που υπενθυμίζει σε αυτό τον «πατέρα όλων των βομβών»
Σχετικά Άρθρα
Η παρεμβατικότητα του BN σε όλα τα ζητήματα είναι δεδομένη και αναγνωρισμένη ενώ αποκτά και διεθνείς διαστάσεις.
Ο ρωσικός Τύπος εστιάζει στο άρθρο του BN για το επικαιροποιημένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας, που υπενθυμίζει σε αυτό τον «πατέρα όλων των βομβών».
Ειδικότερα η Komsomolskaya Pravda αναφέρεται στο δημοσίευμα του BN και μάλιστα με ενεργό link, που παραπέμπει στο Bankingnews.gr και υπενθυμίζει ότι «ο πατέρας όλων των βομβών είναι η πιο βαριά συμβατική βόμβα που δημιούργησε η Ρωσία».
«Το χτύπημα του είναι τόσο θανατηφόρο όσο ένα πυρηνικό όπλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του Putin έγιναν δημόσια για να μεταδοθεί το αποτρεπτικό του μήνυμα στη Δύση με τον πιο ηχηρό τρόπο», γράφει η Komsomolskaya Pravda επικαλούμενη το BN.
«Το BN χαρακτηρίζει την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Vladimir Putin στη συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας το τελευταίο προειδοποιητικό σήμα προς τη Δύση». επισημαίνει η Komsomolskaya Pravda.
Ο ρωσικός ιστότοπος στέκεται επίσης στον υπαινιγμό περί χρήσης της βόμβας FOAB από τον Ρώσο πρόεδρο.
«Η Ρωσία, αν και επιμένει ότι έχει ήδη λόγους να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα μετά την εισβολή της Ουκρανίας στη ρωσική περιοχή Kurs , μπορεί να χρησιμοποιήσει ορισμένες από τις νέες τεχνολογίες όπλων της όταν εξαντληθεί η υπομονή της», αναφέρει επικαλούμενο πάντα το άρθρο του Bankingnews.
bn_russia.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης