Τελευταία Νέα
Διεθνή

Όλα για την προεδρία! - Μετά τα sneakers, τις Βίβλους, τα νομίσματα... ολόχρυσα ρολόγια πουλά ο Trump

Όλα για την προεδρία! - Μετά τα sneakers, τις Βίβλους, τα νομίσματα... ολόχρυσα ρολόγια πουλά ο Trump
Ακόμα ένα προϊόν με την υπογραφή του πουλάει ο μεγιστάνας Trump
Ο πιο καλός ο πωλητής αναδεικνύεται ο Donald Trump, κυρίως όταν είναι για να ενισχύσει τα οικονομικά της προεκλογικής του εκστρατείας, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το όνομά του... οπότε με τα sneakers, τις Βίβλους και τα νομίσματα λανσάρει τώρα και μια νέα σειρά ρολογιών χειρός σε άλλη μια προσπάθειά του να ενισχύσει την προεδρική του υποψηφιότητα, όπως ουδείς άλλος έχει κάνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ.
Ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος παρουσίασε το τελευταίο του εμπόρευμα, τα Trump Watches, στην πλατφόρμα του κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social, 40 μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου λέγοντας στους υποστηρικτές του ότι τα ρολόγια θα είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Τα ρολόγια του Donald Trump κοστίζουν 499 δολάρια έκαστο, αν και η σειρά περιλαμβάνει και ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια αξίας 100.000 δολαρίων.
Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια.

«Θα τα λατρέψετε»

«Αυτά τα ρολόγια είναι πραγματικά ιδιαίτερα – θα τα λατρέψετε», έγραψε ο Donald Trump στην πλατφόρμα του, παραθέτοντας και τον σύνδεσμο με τον ιστότοπο όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα προμηθευτούν.
Εκεί αναφέρεται, πάντως, ότι ούτε ο Trump, ούτε η εταιρεία του σχεδίασαν, κατασκεύασαν ή διαθέτουν τα ρολόγια, αλλά μια εταιρεία ονόματι «TheBestWatchesOnEarth LLC» εξασφάλισε την άδεια πώλησής τους με το όνομα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.
Αφότου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία για την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο ο Donald Trump έχει βάλει στα ταμεία του εκατομμύρια δολάρια από την πώληση εμπορικών προϊόντων με το όνομα ή φωτογραφίες τους. Έχει κυκλοφορήσει μια σειρά sneakers, δύο βιβλία μέσω εκδοτικού οίκου, συνιδρυτής του οποίου είναι ο γιος του Donald Trump τζούνιορ και αντίτυπα της Βίβλου εγκεκριμένα από τον ίδιο.
Προ ημερών ο Donald Trump λάνσαρε και αναμνηστικά ασημένια νομίσματα για την ενίσχυση της καμπάνιας του.01_69.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης