Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαρισμένος ο Zelensky - O Trump δέχτηκε να μιλήσουν μόνο για ... 15 λεπτά - «Τον πέταξε έξω από το γραφείο του»

Σοκαρισμένος ο Zelensky - O Trump δέχτηκε να μιλήσουν μόνο για ... 15 λεπτά - «Τον πέταξε έξω από το γραφείο του»
Είδε αιφινιδιαστικά την έξοδο του γραφείου του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump 15, μόλις, λεπτά μετά την έναρξη της συνάντησής τους
Ο επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Volodmyr Zelensky είδε αιφινιδιαστικά την έξοδο του γραφείου του υποψηφίου προέδρου ΗΠΑ Donald Trump 15, μόλις, λεπτά μετά την έναρξη της συνάντησής τους, όπως μετέδωσε ανταποκριτής του τηλεοπτικού καναλιού Zvezda.
Μετά τη συνάντηση, η αυτοκινητοπομπή του Zelensky εγκατέλειψε εσπευσμένα τον δρόμο όπου βρίσκεται ο περίφημος Trump Tower, ο ουρανοξύστης όπου είναι εγκατεστημένα τα κεντρικά γραφεία του μεγιστάνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας και μοτοσικλέτες έφτασαν στο κτίριο και κλήθηκε η ασφάλεια.
Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας έρχονται μετά από δύο επιθέσεις στον Trump, ενώ δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν συγκεντρωθεί επίσης έξω από τα κεντρικά γραφεία.
Όπως ανέφεραν νωρίτερα ρωσικά ΜΜΕ, η συνάντηση μεταξύ Trump και Zelensky πυροδότησε μια οργιώδη φημολογία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πριν από την επίσκεψη του παράνομου προέδρου της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλοι έλεγαν με σιγουριά ότι θα συναντηθεί σίγουρα με τον σημερινό πρόεδρο Biden και υποψήφιους και από τα δύο κόμματα - Harris και Trump, στους οποίους θα ξεδίπλωνε το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» του.
Ωστόσο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τον δέχθηκε στο γραφείο του μόλις για ένα τέταρτο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης