Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γάμος Θεοδώρας: Με 12 κουμπάρους η τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών - Η ανακοίνωση της τ. βασιλικής οικογένειας για την Ελλάδα

Γάμος Θεοδώρας: Με 12 κουμπάρους η τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών - Η ανακοίνωση της τ. βασιλικής οικογένειας για την Ελλάδα
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 θα τελεσθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον κύριο Matthew Kumar,
Η τέως Ελληνική βασιλική οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Matthew Kumar ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Όπως διαβάζουμε σε αυτήν, το ζευγάρι θα έχει συνολικά 12 κουμπάρους κάποιοι από τους οποίους είναι μέλη της οικογένειας της νύφης.
Ακόμα, η ανακοίνωση τονίζει ότι η απόφαση του ζευγαριού να τελέσει τον γάμο του στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 θα τελεσθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον κύριο Matthew Kumar, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεου Β’, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.
Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia .
Η επιθυμία του ζευγαριού να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα."

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης