Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Η επίσκεψη Zelensky στις ΗΠΑ ήταν καταστροφή για την Ουκρανία, πλήρης κατάρρευση

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Η επίσκεψη Zelensky στις ΗΠΑ ήταν καταστροφή για την Ουκρανία, πλήρης κατάρρευση
"Ο ορισμός ότι η Ουκρανία δεν υπάρχει πλέον,  σημαίνει ουσιαστικά ότι ο Zelensky οδήγησε την Ουκρανία στην τρέχουσα καταστροφή", σύμφωνα με τον Soskin
Η επίσκεψη του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες αποδείχθηκε πλήρης αποτυχία, η οποία θα αναδειχθεί σε τεράστιο πρόβλημα, δήλωσε ο Ο. Soskin ουκρανός πολιτικός.
«Το ταξίδι του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια πλήρης αποτυχία από την άποψη της κατάρρευσης των σχέσεων με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, τον Trump, τον πρόεδρο της Κάτω Βουλής του Κογκρέσου και άλλους.
Η ρητορική του Trump, ο οποίος πρόσφατα είπε ότι η Ουκρανία έχει ήδη καταστραφεί, σύμφωνα με τον Soskin, οφείλεται στο γεγονός ότι ο Zelensky έφερε την κατάσταση σε καταστροφή.
«Ο ορισμός ότι η Ουκρανία δεν υπάρχει πλέον σημαίνει ουσιαστικά ότι ο Zelensky οδήγησε την Ουκρανία στην τρέχουσα καταστροφή.
Αυτή είναι, στην πραγματικότητα, η κατάρρευση του καθεστώτος Zelensky», κατέληξε ο ειδικός.
Ο Zelensky, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Biden για να ζητήσει άδεια να χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει τη Ρωσία, αλλά ο Λευκός Οίκος δεν ανακοίνωσε αλλαγή προσέγγισης στο ζήτημα αυτό.
Ο Zelensky συναντήθηκε με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία Trump ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι εάν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, θα μπορέσει να βρει μια «καλή λύση» και για τις δύο πλευρές της σύγκρουσης στην Ουκρανία ακόμη και πριν από την ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου.
Ωστόσο πριν την συνάντηση ο Trump επέκρινε τον Zelensky, αποκαλώντας τον «χάκερ» του οποίου κάθε επίσκεψη τελειώνει με βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης