Τελευταία Νέα
Διεθνή

IDF: Πλήγμα με 90 ρουκέτες στο Βόρειο Ισραήλ από τη Hezbollah

IDF: Πλήγμα με 90 ρουκέτες στο Βόρειο Ισραήλ από  τη Hezbollah
Ο Ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έπληξε αρκετές εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων και πυραύλων της Hezbollah στο νότιο Λίβανο στην κοιλάδα Beqaa,
Περίπου 90 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ από τον Λίβανο κατά τη διάρκεια της του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF).
Οι περισσότερες από τις επιθέσεις της Hezbollah είχαν στόχο το βόρειο Ισραήλ, αν και αρκετοί πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς εκτοξεύτηκαν επίσης προς το Τελ Αβίβ και τη Δυτική Όχθη ενώ δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί ή ζημιές.
Ο Ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έπληξε αρκετές εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων και πυραύλων της Hezbollah στο νότιο Λίβανο στην κοιλάδα Beqaa, ως μέρος των προσπαθειών να αποτρέψει την λιβανική τρομοκρατική ομάδα από τον οπλισμό
Σύμφωνα με τον ισραήλινό στρατό, το Ιράν αναμένεται να διακινήσει λαθραία όπλα και εξαρτήματα για λογαριασμό της Hezbollah στα ανατολικά σύνορα του Λιβάνου.
Οι αποστολές θα κατευθυνθούν στις εγκαταστάσεις όπου η Hezbollah κατασκευάζει διάφορα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων ακριβείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης