Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ): Ζητώ τη στήριξη όσων θέλουν νέα ηγεσία στο κόμμα για να νικήσει τη ΝΔ

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ): Ζητώ τη στήριξη όσων θέλουν νέα ηγεσία στο κόμμα για να νικήσει τη ΝΔ
"Εγγυώμαι μία ηγεσία με σχέδιο για τη χώρα και την ελληνική οικογένεια, ηγεσία έμπειρη και ενωτική, ηγεσία έτοιμη να δώσει τις μάχες απέναντι στη Ν.Δ. παντού", τονίζει ο Π. Γερουλάνος
«Απευθύνομαι σε όσες και όσους πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, για να νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές και τους ζητάω να κάνουν επιλογή νίκης για το ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου» τονίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.
Ο κ. Γερουλάνος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδυνή», απαντώντας στο ερώτημα γιατί κάποιος να στηρίξει τη δική του υποψηφιότητα τονίζει ότι «οι πολίτες, νομίζω, μπόρεσαν να μας συγκρίνουν και να μας κρίνουν όλους και όλες στο debate, από το οποίο το Κίνημα βγήκε ενισχυμένο.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ακόμη πως «προσωπικά, αυτά που βάζω στο τραπέζι με την υποψηφιότητά μου, είναι σχέδιο, εμπειρία και ενότητα. Το σχέδιό μου για τη χώρα το έχω ήδη καταθέσει και ονομάζεται “Αναγέννηση”, αφορά στη διοικητική και οικονομική μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η χώρα μας. Έχω εμπειρία στο κόμμα, στην κυβέρνηση, στην αγορά, στα διεθνή, απαραίτητα εφόδια για να ηγείσαι.
Η συνεπής διαδρομή μου στο ΠΑΣΟΚ και οι σχέσεις μου με όλα τα στελέχη, εγγυώνται την ενότητα. Και όταν λέω ότι μπορούμε να νικήσουμε τις επόμενες εκλογές και να κυβερνήσουμε για το καλό της χώρας, το λέω διότι το έχω δει να γίνεται το 2008-2009 και ξέρω πώς να το κάνω.
Εγγυώμαι, λοιπόν, μία ηγεσία με σχέδιο για τη χώρα και την ελληνική οικογένεια, ηγεσία έμπειρη και ενωτική, ηγεσία έτοιμη να δώσει τις μάχες απέναντι στη Ν.Δ. παντού, και στην κοινωνία και στη Βουλή, όπου κρίνεται αν είσαι ηγέτης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης