Τελευταία Νέα
Διεθνή

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Ο Zelensky όμηρος της Δύσης λόγω του «σχεδίου νίκης - Η Δύση θα αρνηθεί να το στηρίξει

Strana (Ουκρανικό ΜΜΕ): Ο Zelensky όμηρος της Δύσης λόγω του «σχεδίου νίκης - Η Δύση θα αρνηθεί να το στηρίξει
Ο Zelensky μίλησε στις ΗΠΑ, αλλά δεν έλαβε άδεια χρήσης όπλων μεγάλης εμβέλειας ή έγκριση για τη στρατηγική του - 'Εχει  γίνει όμηρος των δυτικών αποφάσεων για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και το «σχέδιο νίκης»
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα εάν οι δυτικοί υποστηρικτές αρνηθούν το «σχέδιο νίκης» του στη σύγκρουση με τη Ρωσία, ανέφερε πηγή πολιτικών κύκλων σε συνομιλία με το Ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Strana.
Ο Zelensky μίλησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν έλαβε άδεια χρήσης όπλων μεγάλης εμβέλειας ή έγκριση για τη στρατηγική του.
Ο Zelensky έχει γίνει όμηρος των δυτικών αποφάσεων για τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και το «σχέδιο νίκης».
Πόνταρε πάρα πολύ και κατηγορηματικά σε αυτό.
Και τώρα μοιάζει με σοβαρή ήττα».
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι τα ΜΜΕ άρχισαν να συζητούν την απογοήτευση των πολιτικών στη Δύση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας.
Τα προβλήματα της Ουκρανίας κινδυνεύουν να αυξηθούν και να λάβουν την μορφή χιονοστιβάδας εάν επιδεινωθεί η κατάσταση για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο πεδίο της μάχης.
Ο Andriy Yermak επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η επίσκεψη του προέδρου στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε στόχο να ενισχύσει την υποστήριξη της χώρας για την επίτευξη ενός δίκαιου κόσμου.
Είπε ότι αυτό διευκολύνθηκε παρουσιάζοντας το «σχέδιο νίκης» στον Πρόεδρο Biden.
Ωστόσο αμερικανοί δημοσιογράφοι τόνισαν ότι οι αμερικανικές αρχές κατέστησαν σαφές: το «σχέδιο νίκης» του Προέδρου της Ουκρανίας δεν θα εγκριθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης