Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 διαλύουν θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kursk

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 διαλύουν θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kursk
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από επίθεση από επιθετικά αεροσκάφη Su-25 σε θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Kursk
Η επίθεση από ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη Su-25 σε θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) κοντά στο Kursk καταγράφηκε σε βίντεο.
Οι εικόνες δείχνουν πώς τα μαχητικά αεροσκάφη απογειώνονται από το αεροδρόμιο, εκτοξεύουν πυραύλους κατά την ανάπτυξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, κάνουν ελιγμούς και ταυτόχρονα πυροδοτούν παγίδες θερμότητας, οι οποίες θα πρέπει να προστατεύουν το αεροσκάφος επίθεσης σε περίπτωση εχθρικού αέρα αμυντικά συστήματα που λειτουργούν.
Μετά από αυτό, τα δύο αεροσκάφη επιστρέφουν με ασφάλεια στα αεροδρόμια της πατρίδας τους.
«Σύμφωνα με αναφορές, το προσωπικό και το προπύργιο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκαν», σημειώνει το υπουργείο Άμυνας.
Οι μάχες με τις ουκρανικές μονάδες συνεχίστηκαν στην περιοχή του Κουρσκ από τις 6 Αυγούστου — έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την επίθεση στην περιοχή αυτή. Το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό για την έναρξη μεγάλης αντεπίθεσης του ρωσικού στρατού στην περιοχή.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης