Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ο Boris Johnson αποκάλυψε την αιτία θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και προκάλεσε σοκ

Βρετανία: Ο Boris Johnson αποκάλυψε την αιτία θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και προκάλεσε σοκ
Ο Johnson θυμάται με πάσα λεπτομέρεια ότι η Ελισάβετ «εμφανιζόταν χλωμή και πιο καμπουριασμένη και είχε σκούρους μώλωπες στα χέρια και τους καρπούς της, πιθανότατα από ενδοφλέβια θεραπεία ή ενέσεις»
Η πρώην Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Μεγάλης Βρετανίας έπασχε από καρκίνο των οστών τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όπως αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson στα απομνημονεύματά του, «Unleashed».
Αναπολώντας την τελευταία του συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο Johnson θυμάται με πάσα λεπτομέρεια ότι «εμφανιζόταν χλωμή και πιο καμπουριασμένη και είχε σκούρους μώλωπες στα χέρια και τους καρπούς της, πιθανότατα από ενδοφλέβια θεραπεία ή ενέσεις».
Είναι η πρώτη φορά που Βρετανός πολιτικός μιλάει για πιθανή αιτία θανάτου της βασίλισσας - ένας θάνατος που έχει αποδοθεί επισήμως από το Μπάκιγχαμ σε γήρας.
Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου πρόσθεσε ότι η Ελισάβετ του είχε αφήσει υπόνοιες προτού καν λάβει τη διάνωση για την αρρώστια της, αναφέροντας το παράδειγμα ενός αεροπλάνου της RAF που συνετρίβη από αεροπλανοφόρο.
Τα απομνημονεύματα τουBoris Johnson, Unleashed, πρόκειται να δημοσιευθούν τον Οκτώβριο του 2024.
Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Μεγάλης Βρετανίας πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022.
Έζησε μέχρι τα 96 της χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης