Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιο αποφασισμένη από ποτέ η Hezbollah μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ - Μην την υποτιμάτε, δεν φοβάται τον θάνατο

Πιο αποφασισμένη από ποτέ η Hezbollah μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ - Μην την υποτιμάτε, δεν φοβάται τον θάνατο
Όσοι δηλώνουν έκπληκτοι με τη φλογερή απάντηση του Qassem παρεξηγούν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα λειτουργεί εδώ και δεκαετίες

Η πρώτη επίσημη απάντηση της Hezbollah μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Hassan Nasrallah, ήταν όσο πιο πολεμοχαρής γίνεται και αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η μαχητική οργάνωση είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ, σημειώνει το Sky News.
Ο Naim Qassem διαμήνυσε ότι ο  Nasrallah μπορεί και θα αντικατασταθεί.
Όσοι δηλώνουν έκπληκτοι με αυτή τη φλογερή απάντηση του Qassem παρεξηγούν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα λειτουργεί εδώ και δεκαετίες, σημειώνει σε ανάλυσή του το Sky News.

Δεν φοβούνται τον θάνατο

«Μας αρέσει το μαρτύριο», είπε. «Θα αντικαταστήσουμε τους ηγέτες με ηγέτες».
Ο θάνατος για όσους σκοτώνονται σε ισραηλινές επιθέσεις θεωρείται τιμή για τη η Hezbollah, και είναι ένα μήνυμα που οι ηγέτες και οι διοικητές της έχουν επανειλημμένα εμπεδώσει εδώ και δεκαετίες.
Με σαφή, πολύ στιβαρή γλώσσα, ο Qassem περιέγραψε πώς η ομάδα δεν θα σταματήσει τις ενέργειές της κατά του Ισραήλ και θα συνεχίσει να «υπερασπίζεται τη Γάζα και τον Λίβανο».
«Καταβάλλουμε την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μας. Το Ισραήλ δεν θα πετύχει ποτέ τους στόχους του», πρόσθεσε.

Διπλή τακτική από το Ισραήλ

Συνέχισε λέγοντας ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί διπλή τακτική: επιτίθεται τόσο σε στρατιωτικούς στόχους της Hezbollah όσο και σε αμάχους.
Ο αναπληρωτής ηγέτης της Hezbollah τόνισε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του Ισραήλ να «δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ του λιβανέζικου λαού και να προκαλέσει χάος».
Παρά τη σειρά ισραηλινών επιθέσεων που έχουν σκοτώσει πολλούς από τους πιο υψηλόβαθμους στρατιωτικούς διοικητές της οργάνωσης, επέμεινε: «Είμαστε ισχυροί.
«Αυτοί [οι Ισραηλινοί] ονειρεύονται. Θα τους κάνουμε να τρελαθούν γιατί δεν θα μπορέσουν ποτέ να πλήξουν τη στρατιωτική μας ικανότητα», διαμήνυσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης