Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yoav Gallant (Ισραηλινός ΥΠΑΜ): Η επόμενη φάση του πολέμου με τη Hezbollah ξεκινά σύντομα

Yoav Gallant (Ισραηλινός ΥΠΑΜ): Η επόμενη φάση του πολέμου με τη Hezbollah ξεκινά σύντομα
Oι θέσεις που παίρνουν τα ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα με τον Λίβανο δείχνουν πιθανή επικείμενη χερσαία επιχείρηση
Η επόμενη φάση του πολέμου στον νότιο Λίβανο πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας, Yoav Gallant, καθώς μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού έχουν ήδη πραγματοποιήσει μικρές επιδρομές στο έδαφος του Λιβάνου.
«Η επόμενη φάση του πολέμου κατά της Hezbollah θα ξεκινήσει σύντομα», δήλωσε ο Gallant σε συνάντηση των επικεφαλής των τοπικών συμβουλίων στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η νέα φάση θα συμβάλει στην επίτευξη του πολεμικού στόχου του Ισραήλ για την επιστροφή των κατοίκων στον Βορρά της χώρας.
Η δήλωση αυτή του Gallant γίνεται την ίδια ώρα που αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το Ισραήλ ενημέρωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες για επικείμενη έναρξη χερσαίας εισβολής στον νότιο Λίβανο.
Πριν από λίγο, και το Reuters μετέδωσε, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο, ότι οι θέσεις που παίρνουν τα ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα με τον Λίβανο δείχνουν πιθανή επικείμενη χερσαία επιχείρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης