Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump προτείνει «Ημέρα Κάθαρσης» για να μειωθεί η εγκληματικότητα - Στα πρότυπα του... «Purge»

Ο Trump προτείνει «Ημέρα Κάθαρσης» για να μειωθεί η εγκληματικότητα - Στα πρότυπα του... «Purge»
Αν ποτέ γίνει αυτό, σίγουρα θα είναι στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) προκάλεσε η πρόταση του Donald Trump για μία ημέρα στην οποία κάθε μορφής βίας θα είναι επιτρεπτή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, με πολλούς να επικαλούνται τις ταινίες θρίλερ «The Purge».
Σε προεκλογική εκστρατεία του στην Πενσιλβάνια, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος υποστήριξε ότι μία «πραγματικά βίαιη μέρα» θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των εγκλημάτων.

«Βλέπετε αυτούς τους τύπους να βγαίνουν με κλιματιστικά με ψυγεία στην πλάτη, το πιο τρελό πράγμα». «Και η αστυνομία δεν επιτρέπεται να κάνει τη δουλειά της. Τους λένε, αν κάνετε κάτι, θα χάσετε τη σύνταξή σας», είπε μεταξύ άλλων, ενώ συνέχισε:
«Δεν τους επιτρέπεται να το κάνουν γιατί η φιλελεύθερη αριστερά δεν τους αφήνει να το κάνουν. Η φιλελεύθερη αριστερά θέλει να τους καταστρέψει και θέλει να καταστρέψει τη χώρα μας». «Αν είχατε μια μέρα, μια δύσκολη ώρα και εννοώ πολύ δύσκολη, ο κόσμος θα εκτονωθεί και η εγκληματικότητα θα τελειώσει αμέσως».

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να συγκρίνουν την πρόταση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων με τη δυστοπική ανθολογία ταινιών τρόμου The Purge (Κάθαρση, σύμφωνα με τον ελληνικό τίτλο)...
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης