Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλγερινός μετανάστης σκότωσε με 2 μαχαιριές στο λαιμό 17χρονο Γάλλο έξω από μαγαζί

Αλγερινός μετανάστης σκότωσε με 2 μαχαιριές στο λαιμό 17χρονο Γάλλο έξω από μαγαζί

Ο Kylian Binard, ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της πυγμαχίας και πρωταθλητής της Νορμανδίας, φέρεται να απολάμβανε μια βραδινή έξοδο όταν εκτυλίχθηκε ο καυγάς

Σχετικά Άρθρα
Ένας Αλγερινός μετανάστης συνελήφθη στη Γαλλία με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν Γάλλο έφηβο πρωταθλητή πυγμαχίας έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/9) στο Subles, κοντά στο Bayeu της Νορμανδίας στο πάρκινγκ του νυχτερινού κέντρου Octavia.
Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως ο 24χρονος Nasser Bekaddour, αλγερινής υπηκοότητας, συνελήφθη από τους φύλακες του νυχτερινού κέντρου γύρω στις 6:40 π.μ. της Δευτέρας (30/9/2024) και κρατήθηκε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.
Κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 17χρονο Kylian Binard στον λαιμό και την πλάτη μετά από καυγά καθώς οι δυο τους έφευγαν από το κατάστημα.
Ο Kylian Binard, ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της πυγμαχίας και πρωταθλητής της Νορμανδίας, φέρεται να απολάμβανε μια βραδινή έξοδο όταν εκτυλίχθηκε ο καυγάς.
Παρά τις άμεσες προσπάθειες να σώσει τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών του συντρόφου του διευθυντή νυχτερινού κέντρου, ο Binard πέθανε επί τόπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης