Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του Χ.Α. – Μέσω της προειδοποίησης του Λευκού Οίκου η πτώση – Πιέσεις στα μικρομεσαία

Μετά το κλείσιμο του Χ.Α. – Μέσω της προειδοποίησης του Λευκού Οίκου η πτώση – Πιέσεις στα μικρομεσαία
Σχετικά Άρθρα
ΑΓΟΡΑ: Η αναφορά του Λευκού Οίκου, ότι το Ιράν ετοιμάζει επίθεση στο Ισραήλ άλλαξε το κλίμα στις αγορές και γύρισε και τη δική μας αγορά, κάπως απότομα. Έτσι, ενώ όλη μέρα είχαμε άνοδο, την τελευταία μισή ώρα χάσαμε όλα τα κέρδη και κλείσαμε και στο χαμηλό ημέρας για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση. Χθες είχαμε κλείσει οριακά υψηλότερα από το χαμηλό ημέρας. Στο -0,34% και κάτω από τις 1.450 μονάδες με μέτριες συναλλαγές.

JUMBO: Προσθέστε και το μέρισμα και θα δείτε που είναι η μετοχή. Βιάστηκαν να την ξεγράψουν και η επαναφορά της ήταν αποστομωτική. Σε λίγο έτσι όπως πάει δε θα μπορεί να κάνει αγορές ιδίων μετοχών. Από τις λίγες της υψηλής κεφαλαιοποίησης που ξεχώρισαν σήμερα. Αν δε γύριζε η αγορά θα έγραφε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο. Στα 26,20 ευρώ και στο +1,95%.

ΟΤΕ: Θα προσπαθήσει και πάλι να ξεπεράσει τα 16 ευρώ.

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Για να δούμε θα ξεκολλήσει ποτέ από αυτά τα αστεία επίπεδα διαπραγμάτευσης; Πήγε κάτι να κάνει σήμερα, αλλά περιορίστηκε η άνοδος λόγω του γυρίσματος της αγοράς.

LAMDA: Υψηλό 3 ετών έγραψε σήμερα η μετοχή σε ενδοσυνεδριακό επίπεδο και η διάσπαση μίας σημαντικής αντίστασης που είχαμε αναφέρει πριν 3 μήνες έχει αρχίσει να δίνει υπεραξίες, σε όσους ακολούθησαν τη διαγραμματική εικόνα. Είναι βέβαια και οι εισπράξεις από το Ελληνικό που αναμένεται να βελτιώσουν τον ισολογισμό, σύμφωνα με εκθέσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Στα 7,54 ευρώ το κλείσιμο με υψηλό στα 7,71 ευρώ.

ΟΛΠ: Νομίζουμε πως έχει βάλει στόχο να περάσει τα υψηλά του και θα τα καταφέρει. Αρκεί να μη χαλάσει το κλίμα.

ΑΔΜΗΕ: Άλλες μέρες θα γύρισε πρώτη σε αρνητικό έδαφος, αλλά το τελευταίο διάστημα, δείχνει πως θέλει να δει υψηλότερα επίπεδα. Έτσι σήμερα και πάλι με μεγάλο όγκο κατάφερε να κλείσει με άνοδο 1,06%.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Συνέχεια σήμερα στην άνοδο της μετοχής, με περιορισμένες συναλλαγές, λόγω αποτελεσμάτων εξαμήνου.

ΜΕΖΖ: Χθες στο limit up σήμερα με μεγάλες απώλειες οι περισσότερες. Αφορμή τα αποτελέσματα της Galaxy και η σημείωση στο τέλος της λογιστικής κατάστασης. Είναι κάπως παιχνιδιάρες οι μετοχές της κατηγορίας αυτής γι’ αυτό και έχουν υψηλή μεταβλητότητα. Ελπίζουμε να βγει σε καλό…

ΕΚΤΕΡ: Ο ίδιος ορκωτός μέσα σε 10 μήνες έβγαλε δύο αποτιμήσεις με τεράστια διαφορά. Τώρα η αποτίμηση για την Ενεργειακός Κόμβος είναι περίπου 50% μεγαλύτερη από αυτήν που είχε βγάλει 10 μήνες πριν, ενώ τώρα για την ΕΚΤΕΡ ουσιαστικά μας λέει πως είναι ακριβή! Νομίζουμε πως στη διοίκηση δε θεωρούν ακριβή τη μετοχή. Επιπλέον δημοσίευσε νέα ανακοίνωση για τη συγχώνευση, η οποία φυσικά και δεν μας ικανοποιεί. Να πούμε πως και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν την περσινή δυναμική και το ίδιο παρατηρήσαμε μάλλον στις περισσότερες κατασκευαστικές. Στα 1,7440 ευρώ και στο -4,18% με όγκο 119 χιλ. τεμάχια.

ΕΚΤΕΡ_3.jpg

ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: Μεγάλες απώλειες 7,06% με όγκο 80 χιλ. τεμαχίων, λόγω των αποτελεσμάτων.

INTERLIFE: Η κάθετη πτώση των κερδών έφερε πιέσεις και με καλό όγκο.

MEDICON: Και εδώ είχαμε πιέσεις λόγω αποτελεσμάτων.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Τα αναγραφόμενα στη στήλη είναι για την ενημέρωση των αναγνωστών και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Οι πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης