Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Ανίκανη η ΝΔ να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές - Οι Έλληνες πληρώνουν την αδράνεια

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Ανίκανη η ΝΔ να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές - Οι Έλληνες πληρώνουν την αδράνεια

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από τον ανεξάρτητο βουλευτή

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, εστιάζοντας στις πρόσφατες καταστροφές από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική και την Κορινθία.
Ο κ. Δημητροκάλλης επεσήμανε τις σοβαρές αδυναμίες της κρατικής διαχείρισης κατά τη διάρκεια των κρίσεων, καταγγέλλοντας την έλλειψη προετοιμασίας και συντονισμού, ενώ παράλληλα εξήρε τον ηρωισμό των πυροσβεστών, οι οποίοι, όπως τόνισε, «με αυταπάρνηση και αντοχή δίνουν μια τιτάνια μάχη για να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες».
Εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς στην Κορινθία, ο βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση ενίσχυση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, προειδοποιώντας ότι "η συνεχής αποτυχία διαχείρισης κρίσεων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες τραγωδίες στο μέλλον".
Ο κ. Δημητροκάλλης κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη και να δράσει αποφασιστικά, επισημαίνοντας πως οι υποσχέσεις δεν επαρκούν πλέον για να καθησυχάσουν τους πολίτες που ζουν με τον φόβο νέων καταστροφών. 


 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης