Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Ισχυρό μήνυμα το ιρανικό πυραυλικό χτύπημα στο Ισραήλ, άξια απάντηση στις ενέργειες των Εβραίων

Hamas: Ισχυρό μήνυμα το ιρανικό πυραυλικό χτύπημα στο Ισραήλ, άξια απάντηση στις ενέργειες των Εβραίων
Η Hamas ευχαρίστησε το Ιράν για τη θέση του και κάλεσε όλες τις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του Ισραήλ
Ηρωική επιχείρηση και «άξια απάντηση» στις ενέργειες του εβραϊκού κράτους χαρακτήρισε την πυραυλική επίθεση του Ιράν στο ισραηλινό έδαφος το παλαιστινιακό κίνημα της Hamas.
«Εμείς, εκπρόσωποι του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης Hamas, συγχαίρουμε την Τεχεράνη για την ηρωική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης για την εκτόξευση πυραύλων προς την κατεχόμενα εδάφη ως απάντηση στα συνεχιζόμενα εγκλήματα των ισραηλινών αρχών και σε αντίποινα για το αίμα του ηρωικά σκοτωμένου Ismail Haniyeh, του Hassan Nasrallah και του Abbas Nilforoushan.
Επιβεβαιώνουμε ότι αυτή η άξια απάντηση από το Ιράν έχει γίνει ένα ισχυρό μήνυμα προς τον εχθρό και την κυβέρνησή του» δημοσιεύτηκε στο Telegram.
Η Hamas ευχαρίστησε το Ιράν για τη θέση του και κάλεσε όλες τις αραβικές και μουσουλμανικές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά του Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης