Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και Κυβέρνηση

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και Κυβέρνηση
Xαρακτήρισε «ανέκδοτο» οποιαδήποτε κουβέντα για το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που χάσει στις εσωκομματικές εκλογές στις 6/10 και 13/10
Σχετικά Άρθρα
Κάλεσμα να προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 6/10 απηύθυνε στα μέλη και τους φίλους του κινήματος ο Πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης.
«Είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία 2,5 χρόνια και καλώ τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να έρθουν στις κάλπες και να αξιολογήσουν αν σε αυτό το χρονικό διάστημα το κόμμα πήγε μπροστά. Καταφέραμε κάτι πολύ σπάνιο. Να σπάσουμε τον δικομματισμό παρά τις πιέσεις που δεχθήκαμε από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ» ,τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Από εδώ και πέρα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και μεγαλύτερη και ταχύτερη», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανέκδοτο» οποιαδήποτε κουβέντα για το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που χάσει στις εσωκομματικές εκλογές και ζήτησε από τους συνυποψήφιούς του να δεσμευτούν ότι και αυτοί, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος, θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές

«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι στις ευρωεκλογές δεν τα πήγαμε καλά και χάσαμε ψήφους παρά την μικρή άνοδο στα ποσοστά. Αυτό δεν ισχύει, γιατί στις ευρωεκλογές είχαμε πολύ μεγάλη αποχή. Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και Κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.
«Ας μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε 2 Περιφέρειες και τους 3 μεγάλους δήμους», πρόσθεσε .
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος εκ νέου γα την ηγεσία στις εσωκομματικές εκλογές, Ν. Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι το κόμμαεπιδιώκει αμφίπλευρη διεύρυνση, τόσο προς το κέντρο, όσο και προς τα αριστερά.
Διαφώνησε με την άποψη ότι επικεντρώθηκε στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην κριτική προς την Κυβέρνηση, εξηγώνταςότι πήρε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έφεραν αποτελέσματα, όπως στο θέμα των υποκλοπών, τη πρόταση μομφής κατά της Κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Τιμώ την σπουδαία παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά του στη χώρα. Αλλά για να χάσουμε εκατομμύρια ψηφοφόρους σημαίνει ότι έγιναν και λάθη. Υπήρξαν τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και καταστροφικές επιλογές. Εγγυώμαι ότι δεν θα ξανασυμβούν», δεσμεύτηκε ο Ν. Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης