Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Προβλέψεις για την αγορά κρυπτονομισμάτων τον Οκτώβριο 2024

Προβλέψεις για την αγορά κρυπτονομισμάτων τον Οκτώβριο 2024
Η αγορά των κρυπτονομισμάτων που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη, προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο τον

Ο Οκτώβριος του 2024 φέρνει μαζί του σημαντικές προσδοκίες για την αγορά κρυπτονομισμάτων, με τους ειδικούς να αναμένουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς. Ειδικότερα, ο Οκτώβριος είναι γνωστός στην κοινότητα crypto ως "Uptober" λόγω της ιστορικής ανοδικής τάσης που σημειώνεται τον συγκεκριμένο μήνα.
Με την προσοχή όλων να στρέφεται στη μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και τις εκλογές, οι αναλυτές αναμένουν μια αναθέρμανση της αγοράς, οδηγώντας σε περαιτέρω άνοδο των τιμών για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα.

Αγορά Pepe Unchained

Αύξηση της τιμής του Bitcoin

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε κατά 9.2% τις τελευταίες 30 ημέρες, φτάνοντας αυτή τη στιγμή στα περίπου 65.400 δολάρια. Μάλιστα, αναλύοντας μοτίβα με προηγούμενα έτη και διάφορους τεχνικούς δείκτες, αρκετοί ειδήμονες του χώρου βλέπουν τον στόχο των 70.000 δολαρίων αρκετά εφικτό για τον Οκτώβριο του 2024. Συγκεκριμένα, οι αναλυτές υποστηρίζουν πως η άνοδος της τιμής του BTC θα μπορούσε να επιταχυνθεί από αυξημένες εισροές κεφαλαίων από επενδυτές, τόσο λιανικούς όσο και θεσμικούς.

Η τάση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη, προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο τον Οκτώβριο. Τον προηγούμενο μήνα, το συνολικό κεφάλαιο της αγοράς των AI tokens αυξήθηκε κατά 23%, και αναμένεται να αυξηθεί κατά επιπλέον 23% τον επόμενο μήνα, αγγίζοντας τα 41 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κορυφαία AI tokens, όπως το Bittensor (TAO), έχουν ήδη δει αύξηση 50% τον Σεπτέμβριο, υποδεικνύοντας μια ισχυρή δυναμική στην αγορά. Κρίνοντας μάλιστα από τον ρυθμό με τον οποίο αξιοποιείται η Τεχνητή Νοημοσύνη από νέα έργα κρυπτογράφησης, σίγουρα θα παραμείνει μια δημοφιλή τάση και την επόμενη χρονιά.

Πιθανή άνοδος και του Solana (SOL)

Το Solana (SOL) έχει σημειώσει σημαντική άνοδο, κερδίζοντας περίπου 5,9% τις τελευταίες 30 ημέρες. Αν και οι προβλέψεις για την τιμή του Solana φαίνεται να δείχνουν όλες άνοδο, οι ειδικοί θεωρούν ότι το SOL δεν θα ξεπεράσει τα 200$ τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά, η θετική τάση παραμένει και η αναβάθμιση των συστημάτων του Solana το καθιστά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα για τον μήνα αυτό.

Αναμονή για εκτόξευση νέων meme coin

Πέρα από τα γνωστά crypto coins, αρκετά είναι και τα νέα κρυπτονομίσματα που αναμένεται να ανέβουν σε τιμή. Μάλιστα, κάποια από αυτά, παρουσιάζουν εξαιρετικές δυνατότητες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποδόσεις πάνω από 1.000%.
Ένα από τα κρυπτονομίσματα που αναμένεται να ξεχωρίσουν τον Οκτώβριο του 2024, είναι το Pepe Unchained ($PEPU). Ένα καινούργιο meme coin το οποίο πραγματοποιεί μία εξαιρετική προπώληση αυτή τη στιγμή. Ειδικότερα, το έργο έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 16.9 εκατομμύρια δολάρια στο presale του, προσεγγίζοντας τεράστιο ενδιαφέρον. Βασικότερος λόγος είναι ο συνδυασμός του meme χαρακτήρα του με την αξιοποίηση ενός ιδιόκτητου, Layer-2 blockchain στο Ethereum.

Φυσικά, το Pepe Unchained δεν είναι το μόνο νέο meme coin που ξεχωρίζει, αφού πολλά ακόμη έργα κερδίζουν σημαντική προσοχή. Μερικά από τα ανερχόμενα αυτά κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με το Business2Community, είναι το Memebet Token και το Crypto All-stars.

Προβλέψεις για την αγορά κρυπτονομισμάτων τον Οκτώβριο 2024 - Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, ο Οκτώβριος του 2024 φαίνεται να προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τους επενδυτές που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις δημοφιλείς τάσεις στα crypto. Η ανοδική τάση του Bitcoin και άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων όπως το Solana, σε συνδυασμό με τις καινοτομίες της τεχνολογίας AI και την ανάδειξη νέων κερδοφόρων meme coin, ο επόμενος μήνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Αγορά Pepe Unchained

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης