Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tucker Carlson (Αμερικανός δημοσιογράφος): Οι ΗΠΑ είναι σε θερμό πόλεμο με τη Ρωσία

Tucker Carlson (Αμερικανός δημοσιογράφος): Οι ΗΠΑ είναι σε θερμό πόλεμο με τη Ρωσία
Τα άστοχα βήματα των ΗΠΑ μπορεί να οδηγήσουν σε πυρηνική σύγκρουση λέει ο Αμερικανός δημοσιογράφος
Τα άστοχα βήματα της Ουάσιγκτον, τα οποία προκαλούν εντάσεις με τη Μόσχα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πυρηνική σύγκρουση που «θα κατέστρεφε ολόκληρο τον κόσμο» υποστήριξε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carlson, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τη συνέντευξη που πήρε από τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin.
Σε δηλώσεις του στο The American Conservative ο Carlson υπογράμμισε ότι πολλοί άνθρωποι στις ΗΠΑ δεν συνειδητοποιούν ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται ουσιαστικά σε «θερμό πόλεμο» με τη Ρωσία και ότι οι αυξανόμενες εντάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια «πυρηνική ανταλλαγή» που «θα πυροδοτούσε μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα κατέστρεφε ολόκληρο τον κόσμο».
«Σε ένα χρόνο, δεν θα είναι κανείς ζωντανός αν συνεχίσουμε να υπνοβατούμε σε έναν ευρύτερο πόλεμο με τη Ρωσία», τόνισε ο δημοσιογράφος.
Στις 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ο Πρόεδρος Putin ανακοίνωσε προσαρμογές στο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας ως απάντηση στους αναδυόμενους στρατιωτικούς κινδύνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης