Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής) για τις αντιδράσεις της αριστεράς στην επίσκεψη Bardella στην Αθήνα: Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η παρουσία του

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής) για τις αντιδράσεις της αριστεράς στην επίσκεψη Bardella στην Αθήνα: Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η παρουσία του

«Φυσικά δεν μας κάνουν εντύπωση οι αντιδραστικές δηλώσεις αριστερών κομμάτων σταλινικών, πλήρως απαξιωμένων στην Ελληνική κοινωνία»

O πρόεδρος της Εθνικής Συσπείρωσης και της ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη», Bardella, βρίσκεται στην Αθήνα για το συνέδριο που διοργανώνει το Athens Democracy Forum.

Στις αντιδράσεις αριστερών για την παρουσία του στάθηκε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου τονίζοντας ότι:

Η επίσκεψη του Προέδρου του Rassemblement National και της Ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη» στην οποία ανήκουμε ως Φωνή Λογικής, Jordan Bardella στην Ελλάδα, και η ομιλία του στο Athens Democracy Forum αποτελούν μεγάλη τιμή για τη χώρα μας.
Φυσικά δεν μας κάνουν εντύπωση οι αντιδραστικές δηλώσεις αριστερών κομμάτων σταλινικών, πλήρως απαξιωμένων στην Ελληνική κοινωνία.
Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε λογική φωνή για το μέλλον της Ευρώπης ενώ δεν σταματάνε να μας θυμίζουν το παρελθόν τους δείχνοντας α) αλλεργία στο διάλογο (πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος) και β) στην ίδια τη δημοκρατία αφού προσπαθούν να φιμώσουν το 37% του Γαλλικού λαού που τον στήριξε με την ψήφο του.
Για άλλη μια φορά η αριστερά στην Ελλάδα εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας ενώ θα είναι ξεκάθαρα οι ηθικοί αυτουργοί σε περίπτωση επεισοδίων.
Καλώ την Ελληνική κυβέρνηση αλλά και την αστυνομία σε εγρήγορση για αύριο.
Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης