Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Κατεπείγουσα έρευνα για τις απειλές του Ουκρανού βουλευτή Oleksiy Goncharenko

Ρωσία: Κατεπείγουσα έρευνα για τις απειλές του Ουκρανού βουλευτή Oleksiy Goncharenko
Ο Goncharenko, μιλώντας σε τακτική συνεδρίαση της PACE, κάλεσε για επιθέσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Η Ερευνητική Επιτροπή (IC) της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε νομική αξιολόγηση των δηλώσεων του Ουκρανού βουλευτή της Verkhovna Rada, Oleksiy Goncharenko, ο οποίος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), κάλεσε σε επιθέσεις κατά της Ρωσίας.
H σχετική εξέλιξη έγινε επισήμως γνωστή από την υπηρεσία Τύπου της Ερευνητικής Επιτροπής.
Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή σημείωσε ότι οι ερευνητές της Κύριας Ερευνητικής Διεύθυνσης της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχεδιάζουν να δώσουν στη συγκεκριμένη κατάσταση την κατάλληλη νομική αξιολόγηση.
Η Ερευνητική Επιτροπή διευκρίνισε ότι ένα βίντεο διακινείται ευρέως στο διαδίκτυο, στο οποίο ο Goncharenko, μιλώντας σε τακτική συνεδρίαση της PACE, κάλεσε για επιθέσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Νωρίτερα, ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin είχε διαβεβαιώσει ότι η Ρωσία θα απαντήσει στις δυτικές χώρες σε περίπτωση άμεσης συμμετοχής τους στη σύγκρουση στην Ουκρανία, βασιζόμενη στις απειλές που δημιουργούνται από τέτοιες ενέργειες.
Όπως τόνισε ο ηγέτης του Κρεμλίνου, η άμεση συμμετοχή των δυτικών χωρών σε στρατιωτικές ενέργειες θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά τη φύση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης