Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σεσημασμένος και επικίνδυνος ο Αλβανός που συνελήφθη στο Μενίδι με τις χειροβομβίδες και τους πυροκροτητές – Είχε απαγόρευση εισόδου στην χώρα

Σεσημασμένος και επικίνδυνος ο Αλβανός που συνελήφθη στο Μενίδι με τις χειροβομβίδες και τους πυροκροτητές – Είχε απαγόρευση εισόδου στην χώρα

Σε 56 χρόνια φυλακή είχε καταδικαστεί ο Αλβανός που συνελήφθη

Σχετικά Άρθρα
Ο Αλβανός που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (2/10/2024) με τις 2 χειροβομβίδες, τους πυροκροτητές και τις σφαίρες έχει απασχολήσει στη χώρα του για ληστεία σε σούπερ μάρκετ με καλάσνικοφ, για εγκληματική οργάνωση και για ανθρωποκτονία και έχει καταδικαστεί σε 56 χρόνια φυλάκιση.
Στην Ελλάδα είχε απαγόρευση εισόδου κι όμως κατάφερε να μπει με άλλα στοιχεία.
Οταν πέρασε τα σύνορα άλλαξε το όνομά του.

Ο μεταφορέας

Η ασφάλεια εκτιμά πως ο ρόλος που έχει είναι αυτός του "μεταφορέα", δηλαδή πήρε το υλικό από κάποιον και θα υο μετέφερε σε άλλο πρόσωπο.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε στίγμα τοποθεσίας στο κινητό του τηλέφωνο.
Οταν εντοπίστηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ στο Μενίδι δεν ήταν μόνος, καθόταν σε ένα παγκάκι μαζί με έναν ακόμα άντρα, σα να περίμεναν κάποιον.
Μόλις είδε τους αστυνομικούς άρχισε να τρέχει και ακολούθησε καταδίωξη για περίπου 400 μέτρα μέχρι που ακινητοποιήθηκε και πάρα τη σθεναρή αντίσταση του, συνελήφθη.
Οταν οι αστυνομικοί γύρισαν πίσω για να αναζητήσουν τον δεύτερο, εκείνος είχε εξαφανιστεί.
Στον σωματικό έλεγχο που έγινε στον αλλοδαπό βρέθηκαν πάνω του 8 σφαίρες για tokarev ενώ σε έρευνες στο σημείο εντοπίστηκαν δύο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου ανατολικού μπλοκ μέσα σε σακουλάκια, άρα έτοιμα να παραδοθούν, πυροκροτητές και 50 σφαίρες hollow point που δεν συναντά συχνά η ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα που ήταν μαζί του και πιθανότατα πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο αλλά και το άτομο εκείνο που θα παραλάμβανε το υλικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης