Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump προειδοποιεί: Οι ΗΠΑ θα πάνε στην κόλαση, εάν δεν κερδίσω τις προεδρικές εκλογές στις 5/11

Ο Trump προειδοποιεί: Οι ΗΠΑ θα πάνε στην κόλαση, εάν δεν κερδίσω τις προεδρικές εκλογές στις 5/11
Ο Trump συμμερίζεται την άποψη του Elon Musk ότι οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες στις ΗΠΑ, εάν κερδίσει η  Kamala Harris
O υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικάνους Donald Trump δήλωσε ότι η Αμερική θα πάει στην κόλαση, εάν χάσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024.
«Κοιτάξτε, πρέπει να κερδίσουμε και αν δεν κερδίσουμε, αυτή η χώρα θα πάει στην κόλαση», είπε, σύμφωνα με τον Guardian.
«Ξέρετε, υπάρχει μια φράση, αυτές θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες εκλογές που έχουμε δει ποτέ, και είναι κάτι που πραγματικά  πιστεύω» δήλωσε.

Η προειδοποίηση Musk

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk είχε δηλώσει στις 29/9/2024 ότι οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μπορεί να είναι οι τελευταίες για τη χώρα εάν ο Trump δεν τις κερδίσει.
Σύμφωνα με τον Musk, εάν επικρατήσει η Δημοκρατική Kamala Harris, οι παράνομοι μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται, θα γίνουν πολίτες και θα αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές.
Με τις ψήφους αυτών των μεταναστών, το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι εκτός συναγωνισμού τέσσερα χρόνια αργότερα, επομένως η μόνη επιλογή θα είναι μεταξύ των δημοκρατικών υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές του κόμματος, είπε ο ιδιοκτήτης του X και της Tesla.
Οι ΗΠΑ θα διεξαγάγουν προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.
Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden αναμενόταν να είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά μετά την καταστροφική του εμφάνιση στο debate Ιουνίου με τον Trump αποφάσισε να εγκαταλείψει την κούρσα και αντ' αυτού υποστήριξε την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου του Kamala Haris.
Η υποψηφιότητά της επικυρώθηκε αργότερα επίσημα σε συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης